Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Min kärlek till löpning

Kärleken till löpning

Tänk att något som är så enkelt att göra ger så mycket energi och glädje. Tänk att något som är helt gratis är så fanatiskt härligt. Jag pratar om löpning och här kommer ett inlägg om min kärlek till löpning.

Min kärlek till löpning

Att ge sig ut på en löparrunda får mig alltid på bra humör. Det spelar ingen roll hur jag mår innan eller vad jag har för dagsform. När jag börjar springa och efter en stund kommer in i flowet ger det mig så mycket glädje, energi och tacksamhet.

Det är ingen självklarhet att kunna springa och jag är därför väldigt tacksam till att faktiskt kunna springa. Att få ta steg efter steg i ett lagom snabbt joggtempo medan naturen ger mig en vacker kuliss under tiden är ett sådant fint privilegium. Jag älskar att jag får och kan göra detta!

Löpningen ger mig:

  • Frihet
  • Tacksamhet
  • Glädje
  • Energi
  • Kreativitet
  • Reflektion
  • Kontakt med mina djupaste känslor
  • Styrka
  • Uthållighet
  • Ett starkare hjärta

Imorse sprang jag en runda i vårt närområde. Vi har återigen snö hos oss, om än i form av ett tunt täcke. Solen sken och det var bitande sprang. Att få vara med om en stund i detta fina gjorde mig ännu en gång så tacksam. Det är så enkelt att ge sig ut och ändå ger det så mycket tillbaka!

Hur är det med dig? Springer du och vad gör löpningen för dig?

Jag har tidigare skrivit om när löpningen är som bäst. Faktum är att vi står inför den perioden på året just nu och ingen kunde vara gladare eller mer tacksam än jag.

Lämna en kommentar

Annons
Annons