Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Mitas Mat – smart, nyttig och god färdigmat

Mitas Mat

Jaga har testat Mitas Mat och detta är inte ett sponsrat inlägg, som jag får betalt för att skriva. Detta skriver jag för att jag själv vill då jag vill dela med mig av och tipsa om denna goda, hälsosamma och smarta färdigmat.

Detta är Mitas Mat:

Mitas Mat finns att beställa på nätet. På sajten hittar du ett gäng hälsosamma alternativ för både protein, kolhydrater, grönsaker/rotfrukter och sås. Du komponerar din egna måltid själv genom att välja fritt mellan de olika alternativen. Just valfriheten och möjligheten att själva komponera sin måltid tycker jag är grymt bra.

All mat lagas från grunden på svenska färska råvaror. De stärkelserika kolhydraterna som quinoa, korn, linser, ärtor och bönor kommer från svenska odlare och de kokas med en ren vegansk buljong. Grönsakerna är färska. De olika alternativen på fett är kallpressad rapsolja, olivolja, kokosgrädde och grekisk yoghurt.

Sättet som maten tillagas på är smart och gör att den blir mer hållbar. Den tillagas i vaccumpåse med tekniken sous-vide. Det gör att den tar liten plats och är enkel att värma.

Mita säger detta själv:

Vår kropp är en fin maskin och den ska vi vara rätt om.

Ge den vad den behöver, så blir du mer hållbar. Kroppen är dagsfärsk.

Mita Magnusson
Mitas Mat

Den mat som jag har testat hos Mitas Mat är en chililax med säsongens rotfrukter och tricolorekål samt mango- och kokossås.

Mitas Mat

Om du är sugen på riktigt bra mat och inte orkar laga den själv kan jag verkligen rekommendera Mitas. Du hittar sajten här.

Lämna en kommentar

Annons
Annons