Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa – vecka 17 2022 ♥

Det är den sista veckan i april och imorgon är det Valborgsmässoafton. Jag har fått njuta av en hel del sol denna vecka och det finns mycket annat fint att lyfta fram från veckan. Här kommer därför veckans bästa!

Veckans bästa från vecka 17 2022

Veckans vackraste

Har såklart varit stunderna i Kungsträdgården under de rosa träden. Vilken boost alltså!

Vårtecken trädgården 2022 - Karin Axelsson

Njuter också väldigt mycket av alla vårtecken i trädgården.

Veckans träning

Det var väldigt härligt att inleda veckan med träning i det rosa med en vän. Har skrivit om det tabatapass vid parkbänk som vi körde i måndags här. I övrig har jag njutit av löpning, styrketräning med kettlebells och yoga.

Veckans mysigaste

Jag försöker ta till vara på alla stunder med barnen när det inte är andra saker som pockar på. En sådan stund hade vi nu på morgonen när vi gick tillsammans till skolan. Jag och dottern hade våra likadana jackor på oss och vi pratade alla tre om vad vi vill göra i helgen och hur vi ska fira Valborg.

10 veckor utan kaffe - Karin Axelsson

Veckans mest boostande

Förutom körsbärsträdsboost blir jag boostad när jag konstaterar att jag har varit utan kaffe i tio veckor nu. I inlägget jag länkar till skriver jag om hur jag känner mig och vad jag dricker istället.

Veckans godaste

Jag lagade bananpannkaka tidigare i veckan. Var alldeles för länge sedan sist för det är ju så gott.

Veckans mest inspirerande

Jag älskar ju att lyssna på poddar och det blir många poddar om hälsa varje vecka. Men jag gillar också att lyssna på poddar om digital marknadsföring och ledarskap. Lyssnade precis på senaste avsnittet av VD-Podden med Linda Palmgren. Väldigt intressant!

Från trist vardag till färgsprakande och härlig - Karin Axelsson

Veckans mest lästa inlägg

Det jag skrev om hur man förvandlar en trist vardag till färgsprakande och härlig har fått flest läsare denna vecka.

Veckans bästa Instagram-inlägg

Sedan förra veckans Veckans Bästa har detta inlägg gått bäst:

Vi upplever alla stress och press mellan varven. 🤯 Ibland blir det för mycket och vi behöver hitta sätt för att sänka stressnivån och komma till sinnesro.

Imorse sprang jag till Kungsträdgården för att få sinnesro under de vackra körsbärsblommorna där.
🌸🌸🌸🌸🌸

Det hjälpte kan jag säga.🙏

Vi behöver alla hitta våra egna sätt för att komma till sinnesro. Här tipsar jag om tio sådana. 👇

Så får du sinnesro – Här kommer mina 1️⃣0️⃣ tips:

🙏 Ta ett tomt papper och skriv ner det som finns i ditt huvud.
🙏 Sätt dig på en skön plats, slut ögonen och låt andetagen bli jämnare och djupare.
🙏 Gå ut i naturen, själv och utan musik eller podd i öronen. Ta in allt det fina som finns där med alla dina sinnen.
🙏 Sätt på bra musik och dansa loss.
🙏 Be någon om att få en kram.
🙏 Acceptera att livet innehåller tuffa och svåra stunder.
🙏 Le mot de du möter.
🙏 Tala om för någon du tycker om vad den personen betyder för dig.
🙏 Skriv ner allt du är tacksam för på ett papper.
🙏 Be om hjälp när du behöver det.

Vad fungerar bäst för dig för att få sinnesro?

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Den här helgen är maken ledig och jag ser fram emot en helg när hela familjen är tillsammans. Ska bli mysigt att fira in våren och fixa med planteringar.

Njut av din helg och gör den till något bra!

Lämna en kommentar

Annons
Annons