Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Det värdefulla med en extra ledig dag mitt i veckan

Det är på kvällen på Kristihimmelsfärdsdagen och vi har njutit av en extra ledig dag mitt i veckan. Vilken lyx och vad värdefullt!

Det värdefulla med en extra ledig dag

Att igår kväll sitta uppe med resten av familjen och se en film tillsammans var lyx på en onsdagskväll. Är kul att barnen är så pass stora nu att det går att se familjefilmer ihop och alla uppskattar det.

Att få somna bredvid dottern, som inte ville sova själv, var mysigt. Och att vakna utvilad av mig själv 06.30 imorse var en så skön känsla. Jag låg kvar en stund med henne på armen och myste innan jag gick upp.

Att få inleda dagen med en långsam jogg genom skogen och bort till sjön utan att ha en tid att passa var en sådan njutning. Solen sken och fåglarna kvittrade. Nere vid sjön var det alldeles magiskt. Denna ljuva tid alltså!

Att få promenera hem från sjön medan jag plockade vitsippor och lyssnade på en bra podd var en skön sak. Att sedan äta frukost med hela familjen var uppskattat och inget som hör till vanligheterna en torsdag.

Att ha tid för fix med olika praktiska saker var skönt. Vi tvättade av garaget inför målningen av det. Jag planterade om i växthuset.

Att resten av dagen njuta av allt det vackra i trädgården, gott fika och god mat har toppat denna dag.

Tänk vad värdefullt med en sådan här ledig dag mitt i veckan. Hoppas att du också har njutit!

Lämna en kommentar

Annons
Annons