Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Magiska måndagar

Magiska måndagar - rörlighetsstyrka i trädgården

Jag minns att Sara Rönne för några år sedan brukade göra sina tisdagar extra speciella och härliga genom att göra roliga saker just på just den veckodagen. Det här är många år sedan nu, men det satte spår hos mig och är varför jag fortfarande kommer ihåg det.. Jag tycker att det var ett så smart sätt att sätta guldkant på en vanlig vardag på och har haft det tänket för mina vardagar också. Kanske kommer du ihåg att jag har skrivit om vardagsglitter till exempel? Nu vill jag göra det ännu mer konkret genom att införa magiska måndagar. Här berättar jag om det.

Magiska måndagar – vad är det för mig

Att låta en av veckans vardagar, som för många är en väldigt vanlig och ganska tråkig dag, få extra guldkant är smart. Då blir det inte att man längtar till helgen när det är måndag utan man kan njuta av själva måndagen och se fram emot andra dagar också.

Av den anledningen har jag just infört MAGISKA MÅNDAGAR och idag hade jag min första.

Här får du exempel på vad jag gör för att göra mina måndagar magiska:

✨ Jag springer i min skog och avslutar med ett pass rörlighetsstyrka vid vår purpurapel.

✨ Jag plockar eller köper hem ett fång med blommor.

✨ Jag äter middag med vänner på stan.

✨ Jag badar på lunchen.

✨ Jag och familjen hittar på något extra kul efter jobb och skola.

Idag är det min uttalat första magiska måndag. Denna morgon blev det som i punkt ett ovan; först en löptur i skogen och sedan rörlighetsstyrka vid vår purpurapel. För mig är det magiskt och jag har därmed firat in denna måndag och nya vecka. Så härligt!

Tack för inspirationen till detta, Sara! Nu kommer jag längta till mina måndagar!

Vad kan du göra för att göra dina måndagar magiska?

Lämna en kommentar

Annons
Annons