Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Några ord till dig som behöver dem idag

Idag vaknade jag med en dyster känsla och en ledsamhet inom mig. Det är helt okej att känna så och jag tar den typen av känslor på allvar. Men jag vill inte att de tar över min dag när det finns så mycket att var glad åt och tacksam för.

Jag skriver dagens blogginlägg kanske mest för mig själv, men jag skriver det också till dig som behöver höra dessa ord just nu.

Vi har alla stunder av nedstämdhet ibland. När den inte är alltför djup går det att med tankens kraft vända bort den till positiva och glada tankar istället. Läs punkterna nedan och ta dem till dig. Jag hoppas att det kan hjälpa dig!

Några ord till dig som behöver dem idag

✨Vi har alla olika förutsättningar och möjligheter. Gör något som du mår bra av och jämför dig inte med andra.

✨Ta några minuter för dig själv. Lyssna inåt. Vad behöver du idag?

✨Sug åt dig av de positiva kommentarerna du får. De är till dig och du är grym!

✨Känner du dig stressad och otillräcklig? Skriv ner det du behöver göra på ett papper. Var stolt och nöjd över dig själv för varje sak du sedan kan bocka av.

✨Säg något uppmuntrande eller ge en kram till någon annan. Vi mår bra av att ge.

✨Försök att hitta en stund för att komma ut i naturen. Rör på dig, andas in den friska luften och låt alla känslor vara okej.

✨Prata med någon annan om det som bekymrar dig. Det brukar lätta upp och kännas bra. Du är inte ensam!

Livet är en berg- och dalbana av känslor och händelser. Men glöm inte att det är du som styr ditt liv. Du kan påverka det allt mesta. Med rätt mindset kan du göra varje dag till bra.

Så gå ut och gör en bra dag nu!

Läs också dessa inlägg:

Lämna en kommentar

Annons
Annons