Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Stolt mamma – Jag är så stolt så att jag spricker!

Stolt mamma - Karin Axelsson

Att ha barn som älskar att röra på sig är jag så tacksam för. När jag ser dem träna och röra på sig samtidigt som jag ser att de tycker att det är kul blir jag en så stolt mamma.

Här berättar jag om Tough Viking Kids och den stolthet jag kände igår när de sprang den hinderbanan och gick i mål på Stadion.

Stolt mamma till tränande barn

Du som läser vet säkert att jag sedan våra barn föddes har velat få dem att uppskatta rörelseglädje. Att de båda tycker om att röra på sig är fantastiskt och att de båda var eld och lågor inför att anmäla sig till Tough Viking är en glädje för mig.

På grund av Corona har Tough Viking inte hållits på tre år. Senast det hölls, dvs 2019, deltog sonen samt även jag och mannen. Dottern var för liten för att få anmäla sig då. Här kan du läsa om vårt Tough Viking 2019.

Vad härligt att det i år går att köra Tough Viking igen! I år valde de att låta barnen starta och gå i mål på Stadion, precis som de vuxna, vilket var väldigt lyckat.

Vi kom till Stadion i så pass god tid att vi både hann med att gå runt en bit längs med banan och sedan sitta på Stadion och se ett gäng andra grupper starta. Klockan 13.10 var det dags för våra barn och jag startade tillsammans med dem.

Sonen hade som ambition att vinna gruppen så han stack iväg direkt och snabbt. Jag och dottern tog det lugnare och jag sprang med henne hela tiden för att peppa och kolla så att det gick bra. Och tänk så bra det gick!

Båda barnen kämpade och gjorde ett jätte fint lopp. Sonen var stolt över att ha sprungit om några barn mot slutet och lyckades med att komma tvåa i gruppen och dottern var stolt över att ha klarat nästan alla hinder och sprungit hela vägen för fullt. Jag och mannen var stolta över att de gjorde en sådan fantastisk insats och med glädje hela vägen.

Barn som vuxna behöver röra på sig och att ha barn som har hittat glädjen till träning så tidigt i livet är underbart. Jag tror att de har alla möjligheter till att behålla denna rörelseglädje resten av livet.

Läs också detta:

Lämna en kommentar

Annons
Annons