Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa – vecka 21 2022 ♥

Den här veckan har varit extra härlig då vi har haft Kristi Himmelsfärd och därmed en extra ledig dag mitt i veckan samt försommargrönskan är som mest magisk just nu. Här kommer det bästa från denna vecka.

Veckans bästa från vecka 21 2022

Veckans vackraste

Vår purpurapel har slagit ut och är som vackrast just nu. Jag njuter av att gå runt i den delen av trädgården och dra in den ljuvliga doften i näsan. Imorse rullade jag ut yogamattan intill den och yogade i lätt regn där. Underbart!

Veckans träning

Mina träningspass har varit väldigt lugna denna vecka. Det har blivit kortare löprundor och lätt styrketräning samt yoga.

Veckans mysigaste

Att få en extra ledig dag mitt i veckan. Igår fick vi det och jag har skrivit om värdet av det via länken.

Veckans mest boostande

Min ljuvliga rundor i skogen samt yogan vid purpurapeln imorse har boostat mig. Oavsett sol eller regn är rörelse i naturen alltid härligt!

Veckans godaste

Jag lagade en kycklinggryta igår, som blev väldigt god, och som jag ska njuta av till matlåda idag. Receptet är enkelt och jag gör en liknande gryta ganska ofta. Ska se till att tipsa er om den framöver.

Ett vinnande koncept - Karin Axelsson

Veckans mest inspirerande

Det inlägg jag skrev om GEMO, dvs Good Enough Move On, inspirerar mig och er, vad det verkar. Jag tycker att detta är ett så viktigt tankesätt att applicera, speciellt för oss som är prestationsprinsessor eller -prinsar.

Löpning - Spring så snackar vi

Veckans mest lästa inlägg

Det jag skrev om hur jag har gått från maratonlöpare till mysjoggare har lästs av flest av er.

Veckans bästa Instagram-inlägg

Det jag skrev om vårt utegym:

En bra sak med denna årstid är att det går att träna i vårt utegym igen. Som jag ska träna där i veckan som kommer!💪

Tränar du också mest utomhus nu?☀️🌤☁️🌧💨

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Att jobba idag igen på fredagen känns enkelt för imorgon är det ledigt igen. Denna helg får vi besök av släkten, vilket ska bli mysigt.

Njut av ditt veckoslut, kära du! Gör det bästa du kan av den!

Lämna en kommentar

Annons
Annons