Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Travelstories

Vindöns Camping & Marina – en fin camping på Orust

Vindöns Camping & Marina på Orust

Vi står inför husvagnssäsongen 2022 och jag inser att jag har inte delat med mig av allt från husvagnssäsongen 2021 ännu. En fin plats som vi upplevde förra året var Vindöns Camping och Marina på Orust. Där bodde vi i en och en halv vecka och hade det riktigt härligt.

Ett tips om du vill uppleva Västkusten med salta bad, krabbfiske och fina utflyktsmål är att åka dit. Här kommer min recension av denna mysiga camping.

Vindöns Camping & Marina

Vi har varit på Västkusten hur många gånger som helst, men vi hade aldrig varit på Orust. Den campingen vi hade bokat var en chansning, men vi hade läst positiva omdömen om den och den såg fin ut på bilderna och därför hade vi bokat den.

Eftersom vi hade kört en omväg via Borås och köpt en ny bil kom vi fram till campingen väldigt sent på kvällen. Vi fick välja en plats själva och tog en som vi trodde var bra, men det var svårt att se på grund av skymningen.

Morgonen därpå vaknade vi upp till en vacker sommarmorgon med utsikt över havet. Vilken fin plats vi hade hittat!

Vindöns Camping är en naturnära och ganska liten camping. Det är den typen av campingplatser där det finns bra utrymme mellan husvagnarna, det är nära till naturen och där det inte är alltför mycket folk som vi älskar. Att den ligger precis vid havet är pricken över I:et på denna camping.

Som vi badade under vår semester på Vindön! Det var väldigt långgrunt och barnvänligt där, men lite svårare att ta sig en rejäl simtur.

Vi gjorde många utflykter på dagarna, men vi spenderade också en hel del tid på campingen. En dag hyrde vi trampbåt och trampade runt.

Här kan du läsa mer om de olika utflykter vi gjorde på Orust:

Barnen upptäckte tjusningen med att fiska krabbor. De tröttnade aldrig på det!

Jag njöt av sköna träningspass på stranden, bara några meter från vår husvagn. De dagar som jag sprang gjorde jag det på en sträcka längs med kustremsan av Orust.

Vindöns Camping & Marina på Orust

När jag hade sprungit ett par kilometer fick jag en fin utsikt över campingen på håll.

På kvällarna gick vi på promenad i området och njöt av vacker solnedgång nere vid marinan.

Den sista kvällen innan vi skulle åka hem igen var det som vackrast och vi fick med oss ytterligare några fina minnen.

Om du vill semestra på Västkusten i sommar kan jag verkligen rekommendera denna camping.

Lämna en kommentar

Annons
Annons