Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Rapport om en magisk måndag

Magisk måndag - Karin Axelsson

Minns du att jag har som ambition att skapa måndagar som är extra härliga? Jag skrev om mina magiska måndagar här och vad de betyder för mig. Jag vill att måndagen ska vara minst lika mycket att se fram emot som fredagen och lördagen. Och det kan vi ju själva se till, eller hur?!!

Under semestern har varje dag varit den andra lik, men nu när jag jobbar igen går jag all in för att skapa mig magiska måndagar. Varje måndag!

Igår var det måndag och här kommer en rapport om denna magiska måndag.

Rapport om en magisk måndag

Tänk att det går att få in så mycket härligt på en dag. När jag listar allt det fina jag gjorde igår blir jag varm och glad av tanken. Och såklart försöker jag få in lika mycket härligt idag när det är tisdag.

🏃‍♀️ Jag har sprungit i vår skog.

🌲🐦 Jag har andats skogsdoft och lyssnat på fågelkvitter.

🥒 Jag har sett hur stora gurkor vi har fått. Snart ska jag plocka av ett par!

👏 Jag har applåderat maken när han har byggt en stor kruka att plantera i och en bänk att sitta på.

🐑 Jag har gått förbi fårhagen och sett att fåren är tillbaka i den. (De har inte varit där på hela sommaren.)

☀️ Jag har unnat mig själv en skön promenad i varm kvällssol.

🌸 Vi har planterat fina blommor i den nya krukan.

Alltså vilken MAGISK MÅNDAG! 🤩

Vad vill jag säga med detta inlägg då? Jo, jag vill påminna om det här med att det är upp till oss själva hur våra dagar blir. Ja, till stor del i alla fall. Du kan också skapa dig magiska måndagar och magiska dagar varje dag. Det är upp till dig vad som är magiskt och du vet bäst själv vad du mår bra av. Njut av just denna dag och gör den magisk!

Lämna en kommentar

Annons
Annons