Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa från vecka 33 2022 ♥

Det är fredag igen och vi har fått njuta av högsommarvärme hela veckan. Många klagar på att det är kvavt, men jag tycker att det är fantastiskt att vi får uppleva denna värme så pass sent på säsongen.

Här kommer veckans bästa från denna varma vecka!

Veckans bästa från vecka 33 2022

Veckans vackraste

Jag inledde veckan med en löprunda i skogen och det var så fint där i morgondaggen och den fuktiga luften över fältet.

Veckans träning

Tre dagar har jag vigt åt löpning med lite olika pigghet i benen. Vid dagens pass var jag som tröttast i benen så det blev bara 15 minuters löpning. Resten av sträckan gick jag istället.

Två dagar har jag haft fokus på styrka. Ett pass i form av Powerwalk med gummiband där jag tog styrkestopp med jämna mellanrum. Det andra styrkepasset körde jag i utegymmet i närheten av mitt kontor. Det blev en skön genomkörare för kroppen!

Veckans mysigaste

Sonen har varit hos sin farmor hela veckan, vilket har gjort att jag och mannen har fått egentid med dottern. Så mysigt! Samtidigt längtar jag ihjäl mig efter sonen och ser så mycket fram emot att ha hela familjen samlad hemma från och med idag.❤️

Veckans mest boostande

Jag har lyssnat på en del poddar denna veckan som har handlat om personer som har varit dödssjuka och kommit tillbaka friska. Det har gett mig viktiga insikter kring hur tacksamma vi alla borde vara att vi får leva på den här jorden. Finns verkligen inget att klaga på så länge man får vara frisk och levande! 🙏

Jordgubbsslush recept

Veckans godaste

I denna värme som vi har nu är det ju gott att svalka sig med en Slush. Jag delade med mig av denna fräscha jordgubbsslush tidigare i veckan. Så enkel att göra och så god!

Karin Axelsson - Det är nu eller aldrig

Veckans mest inspirerande

Har du reflekterat i sommar och kommit fram till mål du vill sätta för hösten? I detta inlägg peppar jag dig till att ta action på det!

Saltviks Camping i Grebbestad

Veckans semesterinlägg

Jag skrev ett inlägg om vår vistelse på Sandviks camping i Grebbestad, en väldigt fin plats.

Kiano - Karin Axelsson

Veckans mest lästa inlägg

Det sponsrade inlägg jag skrev tillsammans med Kiano har fått flest läsare. Hoppas att ni blev inspirerade!

Veckans bästa Instagram-inlägg

Efter min löprunda i onsdags var jag så hög på löpning att jag skrev det här:

Hur kan man bli så hög på något som man gör så ofta?!!🤩

Alltid är det samma sak när jag springer. Jag blir euforisk och helt hög av det. 🏃‍♀️🤩🎉 Precis så var det imorse när jag sprang längs med Kungsholmsstrand. Vilken lycka!

Kan du känna igen dig i känslan av att bli återkommande hög av träning? Eller är det bara jag som är löparnörd?

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Som du förstår ser jag fram emot att sonen kommer hem senare idag. I helgen ska dottern ha födelsedagskalas för sina kompisar. Det blir livat!

Vill gärna plocka blåbär också.

Njut av ditt veckoslut och gör något fint av det!

Lämna en kommentar

Annons
Annons