Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa från vecka 34 2022 ♥

Njut av sensommaren - Karin Axelsson

Det är tidig fredag och jag sitter på tåget in till kontoret. Vi får njuta av ännu en varm och solig vecka – helt magiskt. Här kommer veckans bästa!

Veckans bästa från vecka 34 2022

Njut av sensommaren - Karin Axelsson

Veckans vackraste

Denna sensommartid är så vacker. Om du inte är övertygad ännu om hur underbar den här tiden är tycker jag att du ska läsa detta inlägg om att njuta det sista av sensommaren.

Veckans träning

Jag fortsätter att träna så mycket utomhus som möjligt. Är ju så härligt friskt på morgnarna nu och än är det ju ljust ute tidigt på morgonen. Lite löpning och en del styrka har det blivit denna vecka. Idag ser jag fram emot att köra ett styrkepass i utegymmet vid jobbet.

Veckans mysigaste

Barnen är igång med sin skola sedan i måndags och även om det har varit mysigt för dem att ha ett långt sommarlov känns det mysigt att komma tillbaka till rutinerna nu. Det har ändå gått hyfsat bra att få upp dem tidigt på morgonen denna vecka, men jag vet att de ser fram emot att sova längre i helgen.

Skördetider i augusti - våra tomater

Veckans mest boostande

Jag fortsätter att skörda röda, fina tomater var och varannan dag. Det är så fantastiskt att vi har så mycket av dessa fina grönsaker. Det vi inte hinner äta upp direkt gör jag soltorkade tomater av eller krossar och fryser in för att använda som tomatkross senare.

Födelsedagstårtor - recept på tre olika tårtor

Veckans godaste

Det inlägg jag skrev med recept på två olika siffertårtor får bli veckans godaste.

Veckans mest inspirerande

Äntligen är den tiden tillbaka när man kan boka luncher med affärskontakter! Det inspirerar mig på riktigt.

Utegym camping

Veckans semesterinlägg

Jag skrev om det grymma utegymmet på campingen i Grebbestad. Helt klart värt att åka dit bara för det!

Karin Axelsson och tomater

Veckans mest lästa inlägg

Denna tid på året är ju en härlig skördetid. Det inlägg jag skrev om det blev veckans mest lästa.

Veckans bästa Instagram-inlägg

Jag skrev detta som fick fin respons:

Res dig efter varje smäll.

Du har en ängel på din axel.👼

Din tid kommer, din tid kommer!

Älskar dessa kloka ord av Håkan Hellström.❤️🙏😇

Jag tänker ofta på dem för egen del och de har många gånger hjälpt mig.

Kanske kan de också hjälpa dig. För jag lovar, din tid kommer (om den inte redan är här)! ❤️

Tack @hakanhellstrom 🙏

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Imorgon är det Tough Viking för barnen. Dottern är dock sjuk idag så det är väldigt tveksamt att hon kan ställa upp. Jag hoppas dock att hon kan vara med när vi hejar på sonen som ska springa. Utöver det vill barnen både spela bowling och åka till simhallen i helgen så det blir en aktivitetsfylld helg.

Njut av din fredag och helg fullt ut!

Lämna en kommentar

Annons
Annons