Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

En ny vecka med ny energi

Jag skrev det här inlägget om hur bra jag mår utan kaffe i tisdags. Senare på kvällen kände jag av halsont och sedan blev jag sjuk. Jag som sällan blir riktigt sjuk kände att den här gången var det så pass illa att jag behövde hålla mig hemma i sängen.

Det vi inte kan påverka är ingen idé att vara upprörd över. Så jag lade fokus på att bli frisk så snabbt som möjligt och att inte skynda igång med saker för snabbt. Det blev mycket vila och sömn. Så välbehövligt!

Antagligen var det precis vad jag behövde och några dagar senare kände jag hur krafterna började komma tillbaka igen. Tacksamheten enorm!

Att ha energi och ork är ljuvligt. Vet att jag ibland tar det lite för givet, men det ska jag inte längre.

Nu är det måndag morgon och det känns det så härligt att kunna kicka igång denna vecka full med energi. Helt underbart!

Så vad ska jag jag göra den här veckan för att njuta av den energi jag har? Jo, jag planerar bland annat detta:

  • Promenader och joggturer i skön septembersol.
  • Orka göra saker med barnen. Kanske spela ett spel på kvällen eller läsa böcker.
  • Baka något gott.
  • Så ska jag också njuta av att jag har energi nog för att orka jobba och göra meningsfulla saker efter jobbet. Så härligt!

Hoppas att också du har den energi du behöver och vill ja. Njut av veckan!

Lämna en kommentar

Annons
Annons