Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Ett miljövänligt mobilägande

Barns första mobiltelefon från Refurbly

Inlägget är skrivet i samarbete med Refurbly

Jag har tidigare skrivit om det smarta med att köpa sin mobiltelefon hos Refurbly och här kommer ännu ett sponsrat inlägg i samarbete med dem. Refurbly är ett svenskt företag som erbjuder begagnade mobiler i ett bra och upprustat skick samt miljömärkta mobilabbonemang. Genom att köpa telefonen där har du ett miljövänligt mobilägande, vilket ju känns helt rätt i tiden, eller hur?!

Ett miljövänligt mobilägande med Refurbly

Har du erfarenhet av att köpa begagnat där det känns som att dra lott? Antingen blir det succé eller en riktig nitlott.

När du köper från Refurbly kan du känna dig säker på att det blir vinstlott varje gång. Varje telefon genomgår en rad strikta tester utförda av skickliga servicetekniker och renoveras sedan till toppskick.

Här får du några anledningar till varför ett begagnat mobilägande är bra:

  • Det är klimatsmart: Upp till 80% mindre koldioxidutsläpp och undviker nytt avfall nästan helt.
  • Det är billigare: Spara upp till 40% vid köp av en renoverad mobil jämfört med en fabriksny mobil.
  • Det är tryggt: Alla telefoner genomgår strikta tester och kommer med 2 års garanti.

Förutom den begagnade mobilen erbjuder Refurbly också billiga mobilabonnemang utan bindningstid.

Läs mer om det här.

Barns första mobiltelefon från Refurbly

Att köpa en begagnad mobil med tillhörande abonnemang till sina barn är klockrent, enligt mig. Barnet tror att mobilen är ny då den ser ut som det och du har samtidigt gjort en billig och trygg affär.

Om vi alla gör vad vi kan för att hjälpa vårt klimat gör det skillnad. Se till att lämna in gamla mobiler, som ligger oc skräpar hemma, och köp så mycket begagnat som möjligt. Det är två aktiva val som gör skillnad!

Inlägget är skrivet i samarbete med Refurbly

Lämna en kommentar

Annons
Annons