Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Favoriter från september

Löpning en lördagsmorgon på hösten

Det har nog inte gått någon av er förbi hur mycket jag älskar hösten och just september är en sådan fantastisk månad. Här har jag därför samlat några av mina favoriter från september, det vills säga inlägg om denna fina höstmånad och om sådant som passar att göra och äta nu. Njut av denna tid, kära du!

Favoriter från september

Löpning en lördagsmorgon på hösten

Naturen i september är ju fantastisk och det är så fint att följa dess skiftningar vartefter denna månad löper på. I detta inlägg om vad som händer i naturen i september kan du läsa mer om allt det vackra samt om sådant som jag njuter av att göra denna månad.

Pukka te i september

Efter att ha varit ute i den friska höstluften är det mysigt att komma in och dricka något varmt. Här får du ett inlägg med recept på de godaste varma dryckerna.

Morotskaka med glasyr

Att baka på hösten är också mysigt. Här får du några av mina godaste höstrecept när det kommer till bakning.

Äppelscones recept

Och ett alldeles ljuvligt brödrecept att baka på hösten är dessa äppelscones.

För egen del är jag hostig just nu och det är många runt omkring mig som är förkylda. Hösten är ju en tid med mycket förkylningar så här får du ett inlägg med tips på hur du krossar höstens förkylningar. Och om du inte har fått nog av inlägg om hösten tycker jag att du ska läsa detta om blogginlägg på hösten.

Lämna en kommentar

Annons
Annons