Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Hösten är här!

Blåbärsplock i skogen

Det är den första september och årets första höstmånad är här. Med tanke på hur pass kallt det har blivit de senaste dagarna känns det också verkligen som höst i luften. Jag älskar visserligen sommaren till max och tycker som vanligt att den gick lite väl snabbt i år, men hösten är också en ljuvlig tid. Här kommer därför ett inlägg om att hösten är här och hur mycket jag uppskattar denna period.

September är en fin månad och jag har många fina septemberminnen att plocka fram. Här kommer inspiration om september och hur du kan göra den till härlig och fin.

Hösten är här – gör den fin och krispig!

Det är som vanligt upp till oss själva hur bra vi gör våra dagar och detta gäller även hösten. Här berättar jag om det jag vill göra nu i september och senare i höst. Kanske kan det inspirera även dig?

Karin Axelsson kallbadar

Jag ska fortsätta att njuta av kallbad. För dig som inte är en inbiten kallbadare ännu kan jag rekommendera att börja med kallbad nu i höst. Då får kroppen en chans att vänja sig vid vattnet ju kallare det blir.

>>> Läs mina inlägg om kallbad här. <<<

Årets sista blåbärsplock

Jag måste passa på att plocka blåbär så länge det går och jag tror att det fortfarande finns en hel del kvar vår skog. Planerar att ta en vända dit i helgen för att göra, kanske, årets sista blåbärsrunda.

Löpning en lördagsmorgon på hösten

Det är en fröjd att följa naturen under hösten. Jag ska njuta av varje promenad och löptur fullt ut. Helst vill jag såklart pricka in de allra mest krispiga och guldiga stunderna.

>>> Här har jag skrivit ett ljuvligt inlägg om naturen under september. <<<

Jag vill som vanligt leva varje dag fullt ut och ska ta tillvara på varje chans jag får till höstkrisp, frisk luft och även mysiga stunder i soffan.

Ser också fram emot att shoppa en ny höstkappa, fira födelsedag och inspireras massor på jobbet. Hösten är en härlig tid. Håller du med?

Fler härliga inlägg om hösten:

Lämna en kommentar

Annons
Annons