Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Morgonstund har guld i mund

Veckans vackraste löpning i soluppgång

Det blev visst en paus här på bloggen på ett par veckor. Livet kom emellan och det kanske kommer vara så några veckor till. Men idag är jag tillbaka med ett inlägg om min älskade morgonstund. För morgonstund har guld i mund!

Morgonstund har guld i mund och den ger mig den energi jag behöver inför dagen

Just imorse var jag galet trött när klockan ringde. Jag hade gärna sovit kvar en stund till. Men så fort jag hade kommit upp var jag tacksam till just det. Såhär i slutet av september är det fortfarande mörkt ute när jag vaknar. Att få kura inomhus en stund då är så härligt!

Här kommer några anledningar till att jag älskar morgonen:

  • Eftersom det är jag som går upp först i familjen får jag mig en stund med värdefull egentid där i arla morgonstund. Det är jag och tystnaden. Så skönt!
  • Min vardagsrutin är att starta varje dag med frisk luft, antingen genom träning/löpning utomhus eller under en promenad. Den tidiga morgonen är tyst och rofylld. Jag blir ett med naturen och jag upplever att jag kan vara ett med stunden och nuet mer än någonsin. Just denna morgon gick jag med regnjackan på och lyssnade på smattret från regnet.
  • Varje morgon är en ny start med nya möjligheter. Jag älskar den fräschhet som jag har i hjärnan på morgonen. Det är ofta just då som jag får de mest kreativa idéerna och bästa motivationen till att ta mig an utmaningar och problem.

Jag har ju tidigare skrivit om mina magiska måndagar och eftersom det är måndag idag tänker jag skapa mig ännu en magisk måndag. Det är visserligen regnigare och mer mulet idag än den morgon när jag tog bilden ovan. Men att nu sitta inne och jobba med en filt runt benen är bra mysigt. Och det finns mycket annat jag kan göra för att denna måndag ska bli magisk. Gör detsamma du med!

Lämna en kommentar

Annons
Annons