Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Årets längsta helg

Havregrynsgröt med stekt äpple - recept

Det är måndag och vi har precis upplevt årets längsta helg. Att ställa om klockan till vintertid gör ju att vi får en timme till på dygnet och det är ju inte fel. Jag lade min extra timme på sömn då jag passade på att sova länge natten mellan lördag och söndag. Så skönt!

Helgen har känts lång och här kommer några godbitar från den helg som var.

Årets längsta helg – godbitarna från den

Havregrynsgröt med stekt äpple - recept

En sådan godbit var att vi inledde både lördag och söndag med en av våra favoritfrukostar, nämligen havregrynsgröt med stekta äpplen i kanel. Älskar varm frukost såhär års och gröt i kombination med äpple och kanel är magiskt gott. Klicka på länken för att komma till mitt goda recept. Jag kallar det för godaste gröten på hösten.

Årets längsta helg - halloween

Idag den 31 oktober är det ju Halloween och vi var såklart tvungna att fixa våra pumpor samt dekorera med Halloweensaker utanför vår dörr. Barnen karvade ut varsin pumpa och gav dem lite olika uttryck.

Årets längsta helg

Vädret har varit magiskt denna helg; soligt, inte alltför kallt och vackert. Jag hade gärna hunnit med lite mer trädgårdsarbete än det jag hann. Men det blev i alla fall en del fix och utomhus hann vi med att vara oavsett denna helg.

Nu är vi redo för Bus eller Godis hela dagen lång. Eller kanske att det blir mer av den varan till kommande fredag?

Årets längsta helg

Något som också var kul att njuta av denna långa helg var när vi kollade på sonen som spelade fotbollsmatch. Som han och hans lagkamrater spelade! Är så imponerad och stolt.

Nu är barnen bortlämnade till sin farmor och ska spendera höstlovet där. Jag brukar normalt sett alltid ha separationsångest när de ska vara borta från oss några dagar, men den här gången känns det helt okej. Det är välbehövligt och skönt att få en lite lugnare vecka den här veckan och jag ser fram emot att få spendera mer tid med mannen istället.

Hoppas att du hade en lång och fin helg samt är taggad på veckan!

Lämna en kommentar

Annons
Annons