Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa från vecka 42 2022 ♥

Kylan har kommit till oss och det är dags att plocka fram varma jackor, mössor och vantar. Mitt i kylan är det samtidigt väldigt vackert ute och vi har fått njuta av en hel del sol denna vecka. Det är fredag och här kommer i vanlig ordning veckans bästa.

Veckans bästa från vecka 42 2022

Veckans vackraste

Det är fortsatt så vackert ute. Bilden ovan tog jag på min morgonpromenad i tisdags. Så fint att gå bland gula löv!

Veckans träning

Det vanliga, dvs lite styrka och många promenader.

Veckans mysigaste

Jag och familjen var på en konsert igår kväll. Det var ett gäng äldre damer som spelade blues och gamla godingar från förr. Riktigt medryckande och mysigt att göra en sådan sak med familjen.

Positiv feedback - Karin Axelsson

Veckans mest boostande

Hur tänker du kring snällhet? Visst blir du glad och boostad av att möta människor som är snälla utan att vara mesiga? Jag blir det och här kan du läsa mer om hur jag resonerar kring snällhet.

Årets tomatskörd 2022

Veckans godaste

Egenodlade tomater är ju så gott. Jag skrev om årets tomatskörd i veckan och är så glad för att vi fick skörda många av dessa röda sötnosar i år.

Våga ta plats - Karin Axelsson

Veckans mest inspirerande

Måste säga att detta jag igår skrev om att våga ta plats inspirerar mig. Jag kan själv behöva höra sådana ord ibland för att våga göra saker hela vägen. Hoppas att även du blir inspirerad av orden!

Blue Monday - Karin Axelsson

Veckans mest lästa inlägg

Det jag skrev om hur jag har fått hjälp av naprapat efter åtta års smärta i ena skinkan har flest av er läst. Jag är verkligen så tacksam för den hjälp jag har fått!

Veckans bästa Instagram-inlägg

Det jag skrev om hur jag har blivit hjälpt av naprapaten:

Efter åtta år av återkommande smärta i vänster skinka har jag äntligen fått hjälp!! 🤩🙌

Ungefär var tredje månad brukar smärtan komma, en stark strålande smärta i vänster skinka som håller i sig några dagar. Den gör att jag varken kan springa eller träna som jag brukar. Och att resa sig upp efter att ha sovit en natt är ett projekt.

I åtta år har jag haft det så och jag hade nästan börjat tänka att det skulle vara så här för resten av livet.🥺

Men så fick jag tips om @kroppsdetektiverna och gick dit. Naprapaten där förstod direkt vad min smärta berodde på. Min senaste graviditet och förlossning (för drygt åtta år sedan) hade belastat mitt bäcken så pass att det vridit sig och det sneda bäckenet hade gjort att vänster rumpa och ben blivit svagare och aldrig fått slappna av.

Efter tre besök med rätt behandling och övningar hemma mellan besöken har mitt bäcken rätats upp igen och jag kommer sannolikt inte få tillbaka smärtan!🤩🥳🙌

Vilken lycka!! 😃

Tänk så viktigt det är att få rätt behandling. @kroppsdetektiverna kan jag verkligen rekommendera!👍

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Den här helgen har jag sett fram emot länge. Jag och mina bästa vänner ska åka till ett spahotell i Borensberg och njuta hela helgen. Ser fram emot all kvalitetstid med dem och att få rå om mig själv.

Skapa dig en fin helg du med!

Lämna en kommentar

Annons
Annons