Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Chokladrecept – Mina godaste recept med choklad

Chokladiga kladdkakekakor recept

Vet du vilken dag det är imorgon? Jo, imorgon den 11 november är det Chokladens Dag. Det måste vi ju fira, eller hur?! Om du är en chokladälskare som jag kommer du älska detta inlägg då det är ett inlägg fyllt av chokladrecept och inspiration med choklad.

Chokladrecept

Det går ju såklart att köpa choklad i affären och äta sig nöjd av en chokladkaka därifrån. Men härligast är det att baka med choklad, tycker jag. Därför vill jag dela med mig av mina godaste recept med choklad, antingen i form av kakao i smeten eller i form av chokladbitar instoppade i bakverket.

Chokladiga kladdkakekakor recept

Kladdkakekakor

Jag börjar med att tipsa om mina magiska kladdkakekakor. Dessa är ljuvligt chokladiga och sega i mitten. En dröm för chokladälskaren!

Glasskakor - kladdkakekakor med Daimglass

Glasskakor

Ett hett tips är att ta två av kladdkakekakorna och lägga en kula glass mellan dem. Du får du en galet god glasskaka!

Kladdig kladdkaka - recept

Mina godaste kladdkakor

Vill du annars få tips på andra goda varianter av kladdkaka så hittar du mina godaste kladdkakor här.

Havrekakor med choklad - recept

Havrekakor med chokladbitar

Jag älskar som sagt att baka med chokladbitar i kakan. Här får du ett galet gott recept på havrekakor med choklad i. I just denna variant har jag Marabou mjölkchoklad med nötter. Mums så gott alltså!

Dumlegömmor recept

Dumlegömmor

Något som blir supergott är att baka med Dumle-kolor. Här hittar du mitt recept på Dumlegömmor, en mördegskaka med Dumle-kola i mitten.

Chokladens Dag - chokladbollar

Chokladbollar med nougathjärta

Slutligen vill jag tipsa om ett par olika varianter av chokladbollar. För går det att njuta av något mer chokladigt än så? Dessa chokladbollar har ett nougathjärta i mitten och är galet goda.

Chokladbollar med gömma recept

Chokladbollar med gömma

Det finns andra goda saker man kan baka in och gömma i chokladbollen. Här hittar du två varianter av chokladboll med gömma, en med hallon och en med schweizernöt.

Hoppas att du nu har fått en hel del chokladinspiration och glöm inte bort att fira Chokladens Dag imorgon!

Lämna en kommentar

Annons
Annons