Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Kloka ord från förr

Ett vinnande koncept - Karin Axelsson

Ibland går jag tillbaka i mitt bloggarkiv och hittar kloka ord från förr. Fastän det är jag som har skrivit varenda inlägg här på bloggen så glömmer jag bort en hel del av det jag har skrivit. Då är det värdefullt att bläddra tillbaka med jämna mellanrum och plocka fram de där kloka orden.

Kloka ord från förr

Vi tilltalas ju alla av olika budskap och kan behöva höra olika saker vid olika tidpunkter i livet. Just nu för mig hämtar jag mycket inspiration från just dessa gamla inlägg som jag länkar till nedan. Hoppas att även du får ut något av att läsa dem igen. Eller kanske läser du dem för första gången.

Livet bakom Instagram är inte perfekt

Livet bakom Instagram är inte perfekt

Jag vet att du vet det här, men jag vet också att vi kan behöva påminna oss om det med jämna mellanrum. Själv brukar jag tänka att jag tar på mig ett par andra glasögon när jag scrollar sociala medier som Instagram och TikTok. Läs här om vad jag skriver om att livet bakom Instagram inte är perfekt.

Positiv feedback - Karin Axelsson

Snällhet är en superkraft

När vi är snälla mot andra får vi mycket snällhet tillbaka, eller hur? Snällhet är en superkraft som gör världen lite bättre, men som får för lite uppmärksamhet. Det är sällan jag hör andra vara stolta över sig själva för att de är snälla. Det är snarare viktigt att vara smart, rolig eller framgångsrik. Här kan du läsa mer om snällhet som en superkraft.

Ja-dagen - Karin Axelsson

Öva på tacksamhet

Det finns så mycket att vara tacksam för och ändå är många av oss dåliga på att lägga fokus på det. I detta inlägg tipsar jag dig om hur du kan öva på tacksamhet.

Ett vinnande koncept - Karin Axelsson

GEMO

Vet du vad GEMO är? Det står för Good enough move on och är ett bra sätt att vara nöjd med din insats och prestation även om den inte är “perfekt”. Läs mer om GEMO här.

Tags : Mental hälsa

Lämna en kommentar

Annons
Annons