Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Må bra varje dag – mina bästa tips!

Du kan själv välja hur du lever varje dag, vad du väljer att lägga din tid och energi på och vad du gör. Jag listar i detta inlägg nio punkter som ger möjligheten till att må bra varje dag och till att leva livet fullt ut.

Må bra varje dag – Mina nio tips för att leva livet fullt ut

1️⃣ Bestäm dig för vad som är viktigt på riktigt. Lyssna inåt och hitta din väg. Lägg fokus på det som är viktigt på riktigt för dig.

2️⃣ Visa din kärlek till de du bryr dig om. Det här ska vi verkligen strössla med. Ju mer du ger av din kärlek desto mer kommer du få tillbaka.

3️⃣ Lev i nuet. Det kan vara svårt ibland, men försök. Om du märker att tankar och fokus flyttas till det som har varit eller det som kommer att komma försök att bryta det. Njut av det du har här och nu och gör det bästa av det!

4️⃣ Strunta i de som inte uppskattar det du gör. Den här kan vara svår för mig ibland och jag vet att jag inte är ensam om det. Men försök att strunta i om någon inte håller med eller ger dig uppskattning. Fortsätt att göra din grej ändå.

5️⃣ Var snäll mot andra. Bry dig om de du möter, håll upp en dörr, dela med dig av ett leende även till de du inte känner. Visst är det underbart att vara snäll?!

6️⃣ Kompromissa inte med det du står för. Se till att hålla fast vid dina värderingar och låt ingen annan köra över dig.

7️⃣ Lär dig nya saker. Att utvecklas och lära nytt är bra för oss. Se till att vara nyfiken och hungrig på livet så kommer du få tusenfalt tillbaka.

8️⃣ Våga testa nytt. Om du är sugen på att testa något du aldrig har gjort, gör det. Livet är här och nu – ta vara på det!

9️⃣ Ge dig själv de grundläggande elementen, såsom mat, sömn, rörelse, frisk luft och bra relationer. Varje dag!

Håller du med om att dessa punkter får oss att må bra?!! Kanske har du något tillägg?

Läs gärna mina liknande inlägg:

Lämna en kommentar

Annons
Annons