Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Tjuvstart av julen

Tjuvstart på julen

I helgen tjuvstartade jag julen lite grann. Det är ändå mitten av november och jag kunde inte hålla mig längre. Brukar du också göra en tjuvstart av julen?

Tjuvstart av julen

Det finns vissa delar av julen som jag börjar längta till redan i oktober, november. Speciellt när det kommer till vissa av julens smaker. Glögg och pepparkaka är en sådan sak och det var dessa smaker jag tjuvstartade med i helgen.

Tjuvstart på julen

Ett glas med varm glögg och några pepparkakor är ju så gott, speciellt när det är mörkt och kallt ute. Som jag myste till detta fika!

Tjuvstart på julen

Just pepparkaka i olika varianter är den julsmak som jag älskar allra mest med julen och som jag gärna börjar med innan december. Kolla in detta inlägg med de ljuvligaste av pepparkakans smaker. Jag älskar pepparkaksmuffinsarna och pepparkaksbollarna. Och du får inte missa receptet på kladdkaka med pepparkaka – så god!

Något som jag också gärna börjar med snart är att lyssna på julmusik. Men jag väntar ändå lite till eftersom jag vet att vi kommer få mycket av den varan i hela december.

I mig pirrar det lite i kroppen när jag tänker på att julen börjar närma sig. Hur är det med dig?

Läs fler julinlägg och få inspiration här:

Lämna en kommentar

Annons
Annons