Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa från vecka 44 2022 ♥

Jag inledde denna vecka med att skriva om årets längsta helg. Under den här veckan har jag försökt att vara extra snäll mot mig själv. Tidsomställningen till vintertid gör att vi lätt blir tröttare än vanligt och det tar ett tag för kroppen att komma in i den nya tiden. Därav snällheten.

Hoppas att du också har tagit hand om dig denna vecka. Här kommer min Veckans Bästa!

Veckans bästa från vecka 44 2022

Veckans vackraste

Gårdagens morgonpromenad var magisk. Jag gick en lång runda när det hade börjat ljusna och dimman låg tät över fälten. Solen kom fram mellan varven och det var både vackert och magiskt.

Bästa tiden för träning / Morgonträning

Veckans träning

Det har blivit den vanliga mixen av konditions-, styrke- och rörlighetsträning. Också som vanligt har jag tränat på morgnarna. Älskar verkligen att starta dagen med den kicken! Tidigare i veckan skrev jag on just när det är bästa tiden för att träna. För mig är det verkligen på morgonen.

Veckans mysigaste

Det kommer garanterat vara ikväll när barnen kommer hem efter att ha varit hos svärmor i fem dagar.

Veckans mest boostande

Det har boostat mig att få denna lugna vecka, utan lämningar och hämtningar av barn samt skjutsande till olika aktiviteter. Jag och mannen har passat på att laga kryddstark mat till våra middagar och softar framför serier. Har just sett klart på Snabba Cash, säsong 2.

Klassiska kolakakor - recept

Veckans godaste

Jag delade ju med mig av receptet på mina klassiska kolakakor. De är så goda att det inte går att tröttna!

Veckans mest inspirerande

Att morgnarna ljusnar tidigare igen. Att få uppleva ljuset innan jobbet drar igång är så värdefullt!

Soluppgång löpning i november

Veckans mest lästa inlägg

Det jag skrev om att njuta av mörkret i november har flest av er läst.

Veckans bästa Instagram-inlägg

Också här det jag skrev om att njuta av november:

🍂🍁 Njut av november!🍁🍂

Det är den första november, vi har precis gått över till vintertid och befinner oss nu i den mörkaste perioden av året.🌑

Låt oss se positivt på det.😃 Mörkret ger oss möjlighet till att göra andra saker än när det är ljust. Fokusera på dem och se till att njuta av mörkret!🙌

Här kommer de saker jag njuter av just nu i mörka november:

❤️ Jag börjar alltid dagen i min ensamhet i köket. Nu när det är mörkt ute när jag sitter där är det extra mysigt. Jag skänker en tacksamhetstanke till att vi har värme i huset och att jag kan få börja dagen lugnt och mjukt. Medan jag sminkar mig funderar jag på hur jag vill omfamna den här dagen och vart jag ska lägga mitt fokus.

😍 Att sedan gå ut för en runda i naturen medan det ljusnar är magiskt. Denna morgon fick jag en fin och frisk runda i novemberluften.

☀️ Oavsett väder är det ju skönt att komma ut. Vi behöver få allt dagsljus vi kan så passa på att gå ut på lunchen om du kan!

✨ Kvällarna i november är de mysigaste, tycker jag. När det är så mörkt som det är nu finns det inget bättre än att tända ljus och krypa upp i soffan med en filt. Det är nu det finns tid till att kolla flera avsnitt av favoritserien eller på en film fastän det är mitt i veckan.

Vad gör du för att njuta av november❓

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Såklart att få hänga med barnen igen. Hoppas också på att vädret blir så pass okej att vi kan fixa i trädgården.

Njut av din helg, fina du!

Lämna en kommentar

Annons
Annons