Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Hållbar mobiltelefon – Julklappstips hos Refurbly

Hållbar mobiltelefon

Sponsrat samarbete med Refurbly

Vi är många som försöker tänka hållbart och ju mer vi kan vara hållbara i vår konsumtion desto bättre är det. Nuförtiden går det ju att införskaffa en hållbar mobiltelefon. I ett sponsrat samarbete med Refurbly vill jag i detta inlägg tipsa om hur du kan göra det.

Hållbar mobiltelefon

Att köpa en mobiltelefon hos Refurbly är det hållbara sättet att äga en mobil på. De erbjuder nämligen professionellt renoverade mobiltelefoner, som fungerar precis som en ny. Om du ändå känner dig osäker kring att köpa en begagnad mobil så kan jag berätta att de lämnar två års garanti och 30 dagars riskfri retur. Så du har inget att förlora på att testa!

Årets julklappstips

Kanske har du ett barn där hemma som behöver en mobiltelefon? Jag skulle då varmt rekommendera att du köper en begagnad sådan. Fördelen med att låta ens barn ha en mobiltelefon är ju att det lätt går att nå barnet och att barnet kan ringa dig vid behov. Risken med att låta ett barn ha en egen mobil är att den kan gå sönder eller glömmas någonstans. Att då låta barnet ha en begagnad mobil är ett tryggare val. Det blir billigare och mindre riskfritt för dig. Dessutom bidrar du då till ett hållbart samhälle.

>>> Just nu ger rabattkoden KARINAXELSSON 250 kronors rabatt på valfri renoverad mobil. Passa på! <<<

Ett hållbart val

En begagnad, renoverad telefon innebär en lägre miljöpåverkan i jämförelse med att köpa en ny telefon. Refurbly tar vara på mobiltelefoner som annars hade slängts. Detta gör att efterfrågan på nyproduktion blir mindre och återbruket av befintliga resurser ökar. Återbruk är en självklar del i en cirkulär ekonomi som möjliggör mindre negativ miljöpåverkan.

Så gör vad du kan också för att bidra till en hållbar konsumtion!

Sponsrat samarbete med Refurbly

Lämna en kommentar

Annons
Annons