Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Julmys – om vårt hem i juletid

Julmys hemma i juletid

Det är nu bara fyra dagar till julafton och vårt hem är fyllt av julmys. Julgranen klädde vi förra veckan och julpyntet är framme sedan början av december. Jag älskar att komma hem till doften av hyacint och att tända upp alla stjärnor och ljus på kvällarna.

För att det ska vara riktigt mysigt är det viktigt att hålla den negativa julstressen borta. I detta inlägg berättar jag om hur jag jobbar för att fortsätta ha en fridfull december.

Julmys och julefrid

Du kanske minns ser jag skrev detta inlägg för några veckor sedan om att skapa mig en fridfull december? I och med att jag är en person med höga ambitioner kan december lätt bli en stressig månad för mig. Men hur kul är det? Därför har jag bestämt mig för att inte låta julstressen ta över, utan bara göra det jag vill göra och känner att jag hinner med.

I år innebär det bland annat att vi kommer köpa all julmat istället för att laga allt från grunden. Det blir alltså ingen julskinka i vår ugn, inga hemmarullade köttbullar och ingen egenlagad Janssons Frestelse. Och det känns helt okej!

Julklapparna är vi så gott som färdiga med och där har maken gjort en grym insats med att beställa allt i god tid. Jag ska bara kompletteringshandla några saker på lunchen idag.

Det finns en del julgodis jag hade velat göra, men som jag inte hunnit med. Få se om jag hinner, men om jag inte gör det känns det bra det med.

Vi har dragit ner på sociala aktiviteter denna december och fokuserar mer på familjetid och hemmamys, något vi också kommer göra under julen.

Jag har inte känt mig stressad en enda gång under december och det känns så skönt. Med julmys i vårt hem har jag fått julefrid på riktigt. Tänk vilken skillnad det gör när man bestämmer sig för ett mindset!

Att jobba hemifrån dessa dagar är så mysigt. Här ser ni mig sitta och jobba förra året i ett hem fyllt med julgran, hyacinter och tända ljus. Precis så mysigt känns det även i år de dagar jag sitter hemma och jobbar.

Här kommer några bilder från vårt hem just nu.

Julmys hemma i juletid
Julmys hemma i juletid
Julmys hemma i juletid
Julmys hemma i juletid
Julmys hemma i juletid
Julmys hemma i juletid
Julmys hemma i juletid
Julmys hemma i juletid

Jag hoppas att även du känner av julmys och julefrid!

Tags : HemmamysJul

Lämna en kommentar

Annons
Annons