Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa från vecka 49 2022 ♥

Det är början på december och kylan har kommit till oss på riktigt. Termometern har varit nere på minus 12 grader i veckan och det gäller att klä sig varmt. Just denna fredag morgon möttes jag av att det snöar ute och ett vitt täcke har bildats på marken under natten. När jag gick med barnen till skolan imorse gjorde vi det i ett vitt vinterland. Mysigt!

Här kommer det bästa från den här veckan.

Veckans bästa från vecka 49 2022

Veckans vackraste

Såklart att snön har kommit tillbaka och vi får njuta av det vintervita.

Veckans träning

Jag har fått till något slags styrkepass varje vardag den här veckan. Det har varit en mix av styrka med gummiband, kroppsvikt och kettlebells samt lite rörlighetsstyrka. Kroppen har fått sitt och jag kan gå in i helgen med en skön, öm känsla i den.

Utomhusträning med tabata

Inlägget jag skrev med tips om hur du kan njuta mer av din träning är förresten läsvärt. Mycket av det tänket applicerar jag själv.

Drömmar december

Veckans mest boostande

Några citat från min snälla julkalender boostar i alla fall mig. Jag hoppas att de även inspirerar även dig till att vara ännu snällare, både mot dig själv och andra.

Veckans mysigaste

Älskar den stund varje dag när vi ser på årets julkalender med barnen. Den är riktigt spännande i år, både för barn och vuxna. Kollar du på årets julkalender på TV?

Veckans godaste

I helgen ska vi baka och jag ser fram emot gott adventsfika på söndag.

Lejonagendan

Veckans mest inspirerande

Jag skrev igår om de åtta förmågorna för självledarskap, som Cecilia Duberg beskriver i sin bok Lejonagendan. Detta inspirerar mig och jag kan verkligen tipsa om hennes bok samt att lyssna in på henne i poddar.

Hållbar mobiltelefon

Veckans mest lästa inlägg

Det inlägg som flest av er har läst är det som jag skrev i samarbete med Refurbly om hållbara mobiltelefoner.

Veckans bästa Instagram-inlägg

Jag skrev ett inlägg också på Instagram om det här med njutbar träning:

Tips för att njuta mer av din träning 💪✨🙌

Hör du till en av dem som inte tycker att träning är kul? Eller tränar du kanske för mycket? Ta till dig av dessa tips i sådant fall.

🤩 Testa att byta ut ordet träning till rörelse istället.

🤩 Fundera på vad som är ditt varför till träning.

🤩 Låt ditt mål med träningen vara kopplat till upplevelser och medvetenhet.

🤩 Nyttja vardagsmotionen och värdera den högt.

🤩 Rör på dig på de sätt som du tycker är kul.

🤩 Var noga med att vila från träningen.

Hur gör du för att njuta av träningen❓

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Idag fredag har vi Ful Jultröja-tävling på jobbet. Jag har såklart klätt mig julful till tänderna. I helgen blir det sedan mycket fokus på julmys i form av julbakning, fika, fix inför julen och lite annat. Hoppas att snön ligger kvar så att vi kan vara ute och leka i den!

Njut av din fredag och helg, fina du som läser!

Lämna en kommentar

Annons
Annons