Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa från vecka 50 2022 ♥

Wow, vilken fredag morgon! Först ett tidigt Cross Cage-pass på gymmet med bästa Catrin och efter att jag lämnat barnen en vintrig Walk and Talk vid dagens första möte. Nu är jag skönt varm i hela kroppen efter den promenaden och mysjobbar vid vår nyklädda julgran. Älskar’t!

Inte bara denna morgon har varit bra den här veckan. Så här får du mer om Veckans Bästa från denna vecka 50!

Veckans bästa från vecka 50 2022

Veckans vackraste

Det är minus 17 grader ute och så vackert. När jag gick för att hämta barnen igår gjorde jag i denna solnedgång och vackra vintermiljö. Ut och njut, säger jag bara!

Veckans träning

Det har blivit någon slags styrka varje dag samt många promenader. Roligaste passet var det imorse på gymmet. Älskar hur kreativ instruktören Catrin är med övningarna och jag vet att jag kommer få skön träningsvärk av morgonens pass.

Jag skrev ett inlägg tidigare i veckan om hur du kan få till rörlighetsträning på kaffepausen. I det hittar du ett gäng tips på rörlighetsövningar att göra under jobbdagen.

Veckans mysigaste

Det var ju lucia i tisdags och båda barnen har uppträtt under veckan. Så mysigt att se dem in action sjunga alla fina luciasånger! Det var också mysigt att sedan på kvällen titta på luciatåget på TV.

Veckans mest boostande

Så mysigt var kanske inte vårt luciatåg på jobbet, men väldigt roligt var det. Ja, du ser ju hur tokiga vi ser ut! Vårt uppträdande med egenskrivna låtar blev väldigt uppskattat och det var en kul boost för oss alla.

Kladdkaka med pepparkaka recept

Veckans godaste

Jag skrev ett inlägg för att hylla Pepparkakans dag den 9 december. I det inlägget finns så många goda tips på bakverk med pepparkakssmak. Mums!

Jag stressade bort tio år av mitt liv - Karin Axelsson

Veckans mest inspirerande

Inspirerande kanske är fel ord, men det inlägg som jag skrev om att jag stressade bort tio år av mitt liv är viktigt. Och det kan inspirera till att hitta mer balans i livet, hoppas jag.

I väntans tider - Karin Axelsson

Veckans mest lästa inlägg

Inlägget om att jag är i väntans tider har lästs av flest av er. Kanske inte så konstigt!

Veckans bästa Instagram-inlägg

Också det inlägg jag lade ut på Instagram om nyheten har lästs av många. Stort tack för alla grattis!

❤️Tänk att här inne bor vårt tredje barn!❤️

Fastän jag har varit gravid i drygt 20 veckor nu kan jag ändå inte riktigt förstå det. Tänk att det bor en liten filur i min mage och att vi sent i vår kommer vara fem i familjen.👶❤️

Magiskt!! ✨

Här kan du hitta inlägget på Instagram: @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Ikväll har vi julfest på jobbet med tema Winter Wonderland. Jag kommer klä mig som en Elsa i ljust blått. Resten av helgen blir ganska lugn med en del aktiviteter och en del julmys.

Njut av din fredag och helg, fina du!

Lämna en kommentar

Annons
Annons