Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Det bästa från januari

Vinterbada utan bastu - Karin Axelsson

Vi är inne på januaris sista dag och jag vill lyfta några av de inlägg som jag har skrivit i januari. De är alla fortsatt aktuella att ta till sig av även nästkommande månad och tycker att det passar bra att avsluta denna månad med dessa. Här får du det bästa från januari!

Det bästa från januari

styrketräning på World Class Vasastan

Tränar du på gym och har i år upplevt den där januaristarten på gymmen? Den är ju så klassisk, just att gymmen är fullsatta de första veckorna av januari för att sedan eka tommare bara några veckor senare. I detta inlägg har jag skrivit om hur du kan bevara januaripeppen på gymmet så att du håller i träningsmotivationen även resten av året.

Blue Monday - Karin Axelsson

Den tredje måndagen i januari varje år infaller Blue Monday. Denna dag anses vara den mest deppiga dagen på hela året. Kände du dig deppig just denna dag eller gör du det nu? Läs då detta inlägg för att hitta till hur du kan må bra igen.

Kallbad - Årets sista kallbad 2021

Varje vintermånad är ju en månad med kallbad för mig. Om du vill få inspiration till att kallbada resten av denna vinter kan jag tipsa dig om att kolla in min med för kallbad här.

Eller är du kanske en person som vill bort från kylan en stund för att få njuta av träning i värme istället? Då kan jag tipsa om bikramyoga eller andra träningsformer som sker i ett uppvärmt rum. Sådant njuter jag också gärna av på vintern, som en skön kontrast till det kalla.

Tack januari för de fina dagarna du har gett oss. Nu ser jag fram emot att från och med imorgon gå in i en ny månad!

Tags : Vinter

Lämna en kommentar

Annons
Annons