Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Mitt ledord för 2023

Jag har inget nyårslöfte för i år. Löften och mål sätter jag istället när jag känner för det. Men jag har ett ledord för 2023. Har funderat ett tag på det och kommit fram till att mitt ledord för i år ska vara KÄRLEK. ❤️

Mitt ledord för 2023

Först det första handlar mitt ledord om kärleken till mig själv. Jag ska bannlysa alla negativa tankar om att jag inte kan eller inte duger. Istället ska jag boosta mig med pepp, fina ord och positiva tankar. Jag är bra, jag är fantastisk osv.

Ledordet handlar också om att ge kärlek till andra. Jag ska strössla av den så mycket jag kan. Det finns så mycket fint i min omgivning samt hos dem jag möter och umgås med. Jag ska ge så mycket som jag kan av min kärlek! Alla mår bra av att få uppskattning, eller hur?!

Varför detta ledord?

Hur kommer det sig att jag behöver påminna mig själv om att vara kärleksfull? Kommer det inte naturligt för mig? Till viss del har jag det naturligt i mig, men jag har märkt att jag många gånger hamnar i negativa tankar, speciellt om mig själv, men ibland också om människor som jag inte känner så väl. Jag vill inte hamna där!

Genom att ha detta ledord under detta år tror jag att jag kommer hitta till en bättre inställning och syn, både på mig själv och på andra människor. Kärlek är så fint och så starkt. Har vi bara det med oss kan vi klara det mesta.

Så med full tillförsikt och en stark tro går jag nu in i detta nya år med kärlek. Tänk så mycket fint jag och vi kommer att få uppleva! Och förhoppningsvis kan vi sprida kärlek och glädje till andra i vår omgivning också.

Har du något ledord eller löfte för 2023?

Här får du länkar till inlägg om liknande ämnen:

Lämna en kommentar

Annons
Annons