Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa från vecka 1 2023 ♥

Det är måndag och veckan efter årets första vecka. Jag låter den här veckans första inlägg bli i form av en reflektion av förra veckan och en summering av det bästa från årets första vecka.

Veckans bästa från vecka 1 2023

Veckans vackraste

I och med att det har regnat en del det senaste dygnet är snön tyvärr borta nu. Men fint var det förra veckan när vi hade ett fint täcke av snö. Jag fångade en vacker bild över sjön i fredags när små snöflingor singlade ner samtidigt som solen lyste svagt bakom molnen.

Veckans träning

Årets första vecka bjöd på en skön mix av olika slags styrkepass samt promenader och yoga i vanlig ordning. Jag gick in i helgen med skön träningsvärk, precis såsom jag vill ha det.

Veckans mysigaste

Barnen åkte till sin farmor i tisdags och vi hämtade hem dem igår söndag. Det har varit mysigt att få mycket egentid med mannen, men också fantastiskt mysigt när de kom hem igen. I natt sov vår 8-åring mellan oss hela natten. Trångt och mysigt!


Veckans mest boostande

I fredags hade jag en riktig boostdag för mig själv. Mannen jobbade, barnen var hos sin farmor och jag var ledig pga Trettondag jul. Vet inte när jag hade en hel dag ledig för mig själv senast så jag passade på att göra sådant som jag älskar att göra och som jag kände för.

Jag sov lite längre än vanligt för att vara fredag, men ställde ändå klockan för att komma upp i tid. Inledde dagen med en morgonpromenad i ljus. Så härligt att kunna promenera efter att det har ljusnat! Sedan mötte jag upp en vän för kallbad och det är ju alltid en boost.

När jag kom hem igen tränade jag två träningspass och filmade dem för YouTube. En av filmerna kan du se här.

Efter det var jag mör så när jag hade duschat och ätit lunch softade jag mest runt resten av dagen. Jag uppdaterade bloggen, redigerade filmer samt kollade på TV. Det blev en skön eftermiddag i soffan. När mannen sedan kom hem åt vi god plockmat och såg sedan en film. Vilken boostdag alltså!

Ljummen brysselkålssallad med äppeldressing - recept

Veckans godaste

Mums för denna ljumna brysselkålssallad med äppeldressing. Delade receptet på den i förra veckan.

Veckans mest inspirerande

Det som är mitt ledord för 2023 är en härlig inspiration för hela året!

Njut av sensommaren - Karin Axelsson

Veckans mest lästa inlägg

Det jag skrev i fredags om Årets Bästa i form av en årskrönika 2022 har flest av er läst.

Veckans bästa Instagram-inlägg

Inlägget där jag skrev om några fakta om mig själv fick flest likes under veckan:

Följ mig på @karinaxelsson.se

Jag skrev också ett liknande inlägg här på bloggen.

Vad jag ser fram emot denna vecka

Det är ljuvligt att ha barnen hemma igen. Jag ser också fram emot en rolig jobbvecka med mycket happings. Nu är vardagen här igen på riktigt och det gillar jag!

Njut av din vecka!

Lämna en kommentar

Annons
Annons