Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa från vecka 4 2023 ♥

Det är lördag och jag summerar denna vecka 4. Läs om det bästa från den här veckan här!

Veckans bästa från vecka 4 2023

Veckans vackraste

Under inledningen av veckan fick vi njuta av vacker rimfrost på marken och träden. Bilden överst i inlägget är från i måndags morse när jag promenerade från barnens skola till hemmakontoret. En sådan njutning!

Från mitten av veckan har det blivit varmare och marken är nu grön. Jag glädjer mig dock åt att ljuset kommer mer och mer för var dag.

Veckans träning

Jag kan bocka av ännu en bra träningsvecka. Har kört styrkepass hemma nästan varje morgon den här veckan. An av morgnarna blev det yoga och igår morse tränade jag CrossCage på gymmet istället. Så kul! Idag har jag skön träningsvärk i kroppen och njuter av att vila upp mig.

Gummiband träning - Karin Axelsson

Läs gärna inlägget jag skrev i veckan om gummiband träning.

Veckans mysigaste

Som jag älskar att mysa runt i min mjuka badrock. Nu har magen passerat 27 veckor och jag nyser av hur det bökat runt där inne. ❤️

Bobbys Hair Care - Karin Axelsson

Veckans mest boostande

Något av det roligaste jag vet med att ha den här bloggen är när jag får göra roliga och givande samarbeten. Igår morse publicerade jag detta inlägg om Bobbys Hair Care. Lovar att både de hårprodukterna i sig och själva samarbetet boostar mig!

Missa inte att nyttja rabattkoden som du hittar i inlägget ovan. Du får 20% på alla Bobbys produkter hela helgen!

Veckans godaste

Jag mumsade precis i mig ett par Delicatobollar till fikat. Det var gott det!

Karin Axelsson om microvanor

Veckans mest inspirerande

Hur håller man ett nyårslöfte? Det skrev jag om i veckan och jag hoppas att mina tips kring detta ger dig inspiration.

Veckans mest lästa inlägg

Mitt inlägg om att ha närvaro i naturen har flest av er läst.

Veckans bästa Instagram-inlägg

Bäst har den Reel jag gjorde i samma tema gått, dvs vikten av att ha närvaro i naturen:

Är du närvarande i naturen❓

Det är lätt hänt att vi i vår stressade vardag inte hinner märka hur vackert det är runt omkring oss. 🤯 Gör inte det misstaget när du är i naturen att du går i andra tankar eller att du fyller dig med andra intryck från en skärm eller ett par lurar. Se till att ta in allt det vackra från naturen istället!🌲🏔️🌄🌅

Mina tips för att ha närvaro i naturen:

❤️ Släpp alla måsten och to do’s innan du går ut. Det kan hjälpa att du har dem nedskrivna någonstans så att du vet att du inte kommer glömma bort dem. Men just nu behöver du inte tänka på dem.

❤️ Lämna mobil och hörlurar hemma.

❤️ Lyssna in alla ljud från naturen. Hör hur vinden susar, hur fåglarna kvittrar och hur det låter från dina steg på underlaget du går på.

❤️ Ta in alla dofter, beundra ljuset och ta djupa andetag.

❤️ Beundra allt det vackra. Stanna till där du tycker att det är extra vackert. Blunda och njut!

Tack Åre för att jag fick njuta av din storslagna natur i veckan! ❄️🌄💖🙌

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag njuter av denna helg

Jag njuter av mycket familjehäng och glada barn. Imorgon ska vi fira en av oss på restaurang, vilket ska bli mysigt. Så njuter jag av att få sova på morgnarna och att kunna fånga mer frisk luft än vanligt.

Se till att njuta du med där du är!

Lämna en kommentar

Annons
Annons