Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Grattis bloggen 14 år!

Karins namnsdag och en fin bukett

Tänk att det nu är hela 14 år sedan jag startade denna blogg. Det som i februari 2009 var en vilja till att sprida träningsinspiration har fortsatt vara det och är det fortfarande, om än i lite annorlunda tappning nu mot då. Med detta inlägg vill jag säga grattis bloggen 14 år och summera några höjdpunkter från dessa år.

Grattis bloggen 14 år! – Här får du höjdpunkterna från mitt bloggande

Det har med detta inlägg blivit hela 7140 blogginlägg under dessa 14 år. Är ju en helt hissnande siffra! När jag tittar tillbaka i arkivet kan jag konstatera att de inlägg jag skrev i början var mer som dagens Instagram Stories och jag lade på den tiden upp minst tre inlägg om dagen. Känns helt galet att publicera blogginlägg så ofta. Nuförtiden satsar jag på mer kvalitet i mina inlägg och det är ju också det som vinner i längden.

Under åren har bloggen fått ett antal utmärkelser, vilket såklart är kul och ett bevis på att den når ut.

Några av bloggens utmärkelser

Bloggstatistik

Sedan den 5 april 2015 har jag statistik för bloggen. Under dessa åtta år har bloggen haft mer än 4 300 000 sidvisningar och nästan 1 500 000 unika besökare. Det är hissnande siffror ändå!

Mest lästa inlägg

havregrynsgrot-protein-1

Det inlägg som har fått flest besökare under alla tider är det med mitt tips på hälsosam havregrynsgröt på fem olika sätt. Det har haft över 84 000 sidvisningar.

Här följer siffror på vilka blogginlägg som har gått bäst under respektive av de senaste åren:

Bröd och banan - kolhydrater

Mest lästa blogginlägg 2015

Jag skrev ett inlägg om långsamma kolhydrater för 13 år sedan och det har gått bra under många år, så även under 2015.

iskaffe-1

Mest lästa blogginlägg 2016

Detta år toppades också av inlägget och hälsosam havregrynsgröt på fem olika sätt och det om långsamma kolhydrater. Så för att inte bli alltför tjatig kan jag nämna vilket inlägg som lästes tredje mest år 2016, nämligen det om Oatly havremjölk versus vanlig mjölk.

kottgryta-recept-1

Mest lästa blogginlägg 2017

Min mustiga köttgryta i Crock-Pot fick flest besökare 2017. Kan verkligen tipsa om denna goda gryta!

jagarvila

Mest lästa blogginlägg 2018

På tredje plats 2018, näst efter den mustiga köttgrytan och inlägget där jag jämför havremjölk med vanlig mjölk, kommer ett blogginlägg om jägarvila. Denna älskade hatade övning!

Karin Axelsson - bygga utegym i trädgården

Mest lästa blogginlägg 2019

År 2018 byggde vi vårt egna utegym ute i trädgården och inlägget jag skrev om hur vi byggde vårt utegym blev succé direkt. Det blev därmed det mest lästa inlägget 2019.

bananbröd recept

Mest lästa blogginlägg 2020

Mitt recept på sockerfritt bananbröd gick riktigt bra år 2020. Kul att så många har hittat till det då det är så gott, saftigt och också nyttigt.

fiberrik och nyttig ugnspannkaka recept

Mest lästa blogginlägg 2021

Inlägget om vårt utegym och det om bananbrödet toppade i statistiken även detta år. På tredje plats kom mitt receptinlägg på fiberrik och nyttig ugnspannkaka. Mums!

Barnkalas tips

Mest lästa blogginlägg 2022

Ett av inläggen i topp förra året var det om barnkalas tips. Kolla in det om du snart ska arrangera kalas för ditt barn!

Kallbad gravid - Karin Axelsson

Mest lästa blogginlägg hittills 2023

Det inlägg som hittills har lästs av flest av er detta år är det om kallbad för gravida. Kul eftersom det är en av mina favoritaktiviteter även som gravid.

Kul att just du är med på denna resa, oavsett hur länge du har varit det! Nu fortsätter jag att blogga ett bra tag till.

Lämna en kommentar

Annons
Annons