Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

En hyllning till februari

Februari är en fin månad på många sätt. Nu när vi är i början av den vill jag passa på att lyfta en del av det härliga vi kan njuta av denna månad. Här kommer min hyllning till februari.

Min hyllning till februari

Det är årets kortaste månad och om vi har turen att ha en del snö kan det också vara årets vackraste månad.

Löpning i dagsljus

Löpningens dag

I början av februari brukar Löpningens dag infalla. I år är infaller den den fjärde februari. Själv springer jag ju inte just nu, men som jag längtar efter att få springa. Just vinterlöpning är ju så ljuvligt!

Februari och snö


Vinter, snö och fina dagar

Tidigare år har vi haft glädjen att ha mycket snö och sol under februari. Imorse låg det ett fint täcke av snö på marken och på min morgonpromenad fick jag njuta av knastrande snö. Jag hoppas att denna års februari kommer fortsätta så. För visst är det härligt att kunna vara ute i snön? Jag hoppas på många tillfällen med promenader i gnistrande vitt landskap, pulkaåkning med barnen och skinande sol i den kalla kylan.

Februari och ljuset

Ljuset kommer alltmer tillbaka

Jag återkommer till det varje år, men det är för att det är så härligt. Jag pratar om när ljuset börjar komma tillbaka. Dagarna är märkbart längre nu och vi har fått njuta mer av solen än på länge. Ljuvligt!

Tulpaner på hemmakontoret

Tulpaner

Februaris blomma är tulpanen, tycker jag. Som jag njuter av att ha prunkande tulpaner på köksbordet, oavsett om de är knoppiga eller nästan utslagna.

Karin Axelsson och Semmelgröt
Semmelgröt

Semmeldagen

Den 21 februari i år är det Semmeldagen. Det godaste jag vet att äta i semmelväg är min semmelgröt. Om du har missat receptet måste du kolla in det via länken och koka den. Som balsam för magen!

Alla Hjärtans Dag

Så får vi inte glömma bort att fira Alla Hjärtans Dag i februari. Se till att ge kärlek till alla du bryr dig om och passa gärna på att ta ett kallbad på denna dag.

>>> Läs också: Fånga fina februari <<<

Lämna en kommentar

Annons
Annons