Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa från vecka 8 2023 ♥

Det är fredag och dags att summera det bästa från den här veckan. Nu kör vi!

Veckans bästa från vecka 8 2023

Veckans vackraste

När jag hämtade dottern på skolan igår var klockan närmare halv fem. Vi reflekterade över det härliga med att det fortfarande var ljust ute. När vi kom hem till vår gata möttes vi av den vackra kvällshimlen som du ser på bilden ovan.

Gravidträning med Karin Axelsson

Veckans träning

Jag fortsätter att träna på med det upplägg som fungerar fint nu som gravid. Tidigare i veckan skrev jag om det och vad som allmänt är rekommendationer gällande gravidträning.

Just denna fredag morgon startade jag dagen med ett träningspass på gymmet. Älskar Crosscage-passet som jag gärna kör varje fredag morgon.

Veckans mysigaste

I onsdags kväll kom mina fina vänner från gymnasietiden hem till mig. Vi har tidigare varit duktiga på att ha middagar ihop, men nu var det nästan fyra år sedan sist. Vad mysigt det var att ses igen!

Veckans mest boostande

För att vi ska må bra och vara lyckliga är det ju flera pusselbitar vi behöver ha balans i. Det jag framför allt tänker på är träning, kost, återhämtning och vila, goda relationer samt mål och syfte. Det boostar mig mycket när jag inser att jag just nu i livet har bra balans inom alla dessa, något jag är så tacksam för.

Semmelgröt

Veckans godaste

Hör du till en av dem som tyckte att veckans godaste var i tisdags när vi firade Fettisdagen? Här skriver jag om när Fettisdagen är varje år. För min del är det semmelgröten som toppar allt vad olika semlor heter!

Veckans mest inspirerande

Har du lyssnat på Lyckopodden? Om inte vill jag verkligen tipsa om den. Jag har lyssnat på några avsnitt av den denna vecka och gästerna i den podden är verkligen inspirerande. Lyckopodden syftar till att sprida inspiration kring hur vi kan må bra och vara lyckliga. Så fint!

Karins namnsdag och en fin bukett

Veckans mest lästa inlägg

Det inlägg jag skrev med grattishälsningar till min blogg på 14-årsdagen har lästs av flest av er. Kika gärna in om du inte redan har läst det för att se vilka inlägg som har gått bäst under dessa år.

Veckans bästa Instagram-inlägg

Inlägget jag skrev efter förra helgen:

Vissa helger är mer magiska än andra.✨💫🌟

Den här helgen har varit en sådan. På grund av detta:

🧊 Jag har fått kallbada i vaken och dottern var med som sällskap.

💇‍♀️ Jag har fräschat till håret hos frisören.

☀️ Vi har njutit av sol och promenader.

🥧🍎 Jag har bakat knäckig äppelpaj som vi alla har njutit av.

👙 Vi har varit i simhallen till barnens glädje.

Barnen har haft sina duster och det har varit en del tjafs. Men det är som att jag kan ta det så mycket bättre när jag blivit boostad av allt detta härliga!🙏

Vad har du njutit av i helgen❓

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

I helgen kommer min pappa och vi ska också träffa min syster och hennes familj. På söndagen åker vi med barnen till svärmor så det blir mycket släkthäng denna helg.

Nästa vecka vankas det sportlov här hos oss. Barnen ska vara kvar hos sin farmor merparten av veckan medan jag och mannen är hemma och jobbar. I detta inlägg tipsar jag om härliga sportlovstips på aktiviteter man kan göra både med och utan snö.

Njut av fredagen och helgen, fina du!

Lämna en kommentar

Annons
Annons