Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Kärleken till ett ofött barn

Kärleken till ett ofött barn - Karin Axelsson gravid vecka 34+3

Att känna kärlek till något som jag ännu inte har sett är stort. Det är så jag känner inför det barn som växer i min mage. Här kommer ett inlägg om kärleken till ett ofött barn och hur det är att känna den.

Kärleken till ett ofött barn

Tänk att jag får uppleva detta för tredje gången i mitt liv. Att bära ett barn och känna bebisen inom sig är så stort att det går inte att beskriva med ord. Vi vet nu att det är en flicka i min mage och jag känner henne hela tiden.

Att få bära sitt barn i nio månader är en så magisk upplevelse. Hon är med mig vart jag än går och jag drömmer om henne på nätterna. Snart är hon i vår famn och jag tror mig redan nu veta hur hon ser ut. Älskade unge, tänk att du blev till såhär på efterkälken. Det är helt fantastiskt och mitt mammahjärta bultar redan så hårt för dig.

Att känna denna kärlek till ett ofött barn är så stort att jag knappt kan ta på det. Inser att vi kvinnor verkligen har en förmån i att få uppleva det och jag förstår att det är svårare för männen att känna samma kärlek under tiden barnet är i magen.

Karin Axelsson gravid vecka 34+3

Det är väl så naturen har bestämt att det ska vara och det är en hissnande tanke att jag är och kommer vara den viktigaste personen i detta barns liv, i alla fall under den första tiden. Jag ska göra allt jag kan för att vårda det privilegiet och för att vara en så bra mamma jag kan.

Karin Axelsson gravid vecka 34+3
Karin Axelsson gravid vecka 34+3

Nu när det är bara knappa månaden kvar innan bebisen kommer tänker jag alltmer på denna lilla varelse, som inom kort kommer vara vår nya familjemedlem. Det är så stort alltså!

Kärleken är en magisk kraft och jag har tidigare försökt beskriva det här med kärleken till sina barn eller syskonbarn. Läs gärna inläggen nedan om du inte redan har:

Läs också om mitt ledord för 2023: Kärleken.

Och glöm inte bort att ge kärlek till den viktigaste personen i ditt liv.

Lämna en kommentar

Annons
Annons