Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa från vecka 11 2023 ♥

Det är mitten på mars och vårkänslorna börjar komma krypande. Detta trots att vi har fått en hel del snö i början på veckan och minusgraderna har gjort sig gällande. Oavsett väder går det ju att uppleva mycket fint och här kommer det bästa från den här veckan. Häng med!

Veckans bästa från vecka 11 2023

Veckans vackraste

Jag har njutit av många fina promenader denna vecka, speciellt på morgonen. Älskar att det nu är ljust ute när jag går mina morgonrundor. Så härligt att få tanka dagsljus och solenergi när den visar sig!

Veckans träning

Föra veckan trodde jag att jag skulle vara helt fri från min förkylning och kunna träna den här veckan. Men så blev inte fallet. Jag mår mycket bättre nu, men jag är fortfarande ordentligt täppt och lite hostig så träning känns inte aktuellt. Jag är dock tacksam över att ha kunnat röra på mig genom promenader och jag känner att orken kommer tillbaka alltmer för varje dag. Nästa vecka ska jag minsann kunna smyga igång med träningen igen!

Veckans mysigaste

Barnen och mannen överraskade mig härom kvällen med att ha köpt några presenter och skrivit de allra finaste av kort till mig. Åh, så glad jag blev! Finaste familj alltså!

Veckans mest boostande

Igår var jag på en sådan boostande sak på kvällen. Jag mötte upp en fotograf vid en vacker plats och lät henne ta bilder på mig med en vacker klänning och vattnet som bakgrund. Vill föreviga mig med magen och tror att dessa bilder kommer bli så vackra. Vilken boost att få klä sig fint och bli förevigad i den vackra miljön!

Midsommar i Mariestad

En annan boost är att vi snart går över till sommartid. Om bara knappt en vecka ställer vi om tiden och för att undvika att bli trött av det ger jag här mina tips på hur du kan förbereda dig inför sommartiden.

Jordgubbssmörgås

Veckans godaste

Det måste ju bli att ha frukt eller bär som pålägg på smörgåsen. Älskar det och äter det så gott som varje dag nu. Här har jag skrivit om mitt favorit pålägg på smörgås.

Påverka det du kan påverka - Karin Axelsson

Veckans mest inspirerande

Påverka det du kan påverka och må bra av det. Hoppas att det inlägget inspirerar dig!

Veckans mest lästa inlägg

Det jag skrev om tumregler för psykisk hälsa har lästs av flest av er. Gör du dessa punkter varje dag själv?

Veckans bästa Instagram-inlägg

Det var också på Instagram som inlägget om tumregler för psykisk hälsa gick bäst:

Här får du några tumregler för psykisk hälsa:

🍀 Bli andfådd åtminstone varannan dag.
🍀 Ät minst 3 gånger om dagen. Lägg till mycket grönsaker på din tallrik.
🍀 Drick ett glas vatten för varje toalettbesök och varje kopp kaffe.
🍀 Gå och lägg dig när du är trött på kvällen.
🍀 Se till att dina sociala medieflöden inspirerar dig, inte tynger dig.
🍀 Tro inte på alla tankar som dyker upp.
🍀 Prata med någon om du har något som tynger dig.
🍀 Behandla dig själv som du behandlar andra.

Lyckas du med detta❓

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

I helgen har barnen en del aktiviteter i form av fotbollsmatch och hästhoppning. I övrigt skulle jag vilja fröså tomater och lite annat samt ta lugna stunder med familjen.

Njut av din helg och gör det bästa av den!

Lämna en kommentar

Annons
Annons