Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa från vecka 12 2023 ♥

Midsommar i Mariestad

Det är fredagen den 24 mars. Vi har fått njuta av en del sol under veckan och igår var det verkligen vår i luften. Så underbart! Här kommer det bästa från den här veckan.

Veckans bästa från vecka 12 2023

Veckans vackraste

Längre ner i detta inlägg skriver jag om reportaget om vårt husvagnsliv och alla bilderna från våra husvagnssemestrar väcker verkligen ljuvliga minnen hos mig. Så mycket vackert vi har upplevt på dem och jag ser fram emot många fler vackra vyer från husvagnsfönstret framöver!

Veckans träning

Äntligen kan jag träna igen! Efter att ha varit sjuk och förkyld i runt två veckor har det varit så skönt den här veckan att kunna använda kroppen på ett helt annat sätt igen. Jag har fått till fem hemmaträningspass och ett gäng promenader. Love it!

Veckans mysigaste

Där jag sitter just nu i vårt kök känner jag hur bebisen håller på och rör sig inne i magen. Dessa tecken från henne hela tiden är fantastiskt mysiga!

Ett reportage om vårt husvagnsliv

Veckans mest boostande

Kul att vi fick vara med i Aftonbladet nyligen och berätta om varför vi älskar husvagnslivet. Här skriver jag mer om reportaget om vårt husvagnsliv.

Det sköna med att skrota runt - Karin Axelsson i växthus

Det boostar mig också mycket att växthussäsongen 2023 snart är här!

Nyttig Våffeltårta - recept

Veckans godaste

Glöm inte bort att det är våffeldagen imorgon. Jag ska göra våffeltårta, tänker jag. Kanske blir den ungefär som den här nyttiga våffeltårtan?!

Återhämtar du dig tillräckligt? - Karin Axelsson

Veckans mest inspirerande

Jag hoppas att det inlägg jag skrev om återhämtning på jobbet har inspirerat flera av er. Det är en så viktig sak, att se till att få tillräckligt med återhämtning under dagen. Annars orkar vi inte prestera i det långa loppet, oavsett hur kul jobbet är.

Kärleken till ett ofött barn - Karin Axelsson gravid vecka 34+3

Veckans mest lästa inlägg

Det jag skrev om kärleken till ett ofött barn har flest av er läst. Blir varm i hela hjärtat vid tanken på det lilla barnet där inne.

Veckans bästa Instagram-inlägg

Det var samma typ av inlägg som fick flest reaktioner och bäst spridning på Instagram också:

Mammahjärtat bultar ❤️

Tänk att jag får uppleva detta för tredje gången i mitt liv! Vi vet nu att det är en flicka i min mage och jag känner henne hela tiden.👶🙌

Att få bära sitt barn i nio månader är en så magisk upplevelse. Hon är med mig vart jag än går och jag drömmer om henne på nätterna. Snart är hon i vår famn och jag tror mig redan nu veta hur hon ser ut.

Älskade unge, tänk att du blev till såhär på efterkälken. Det är helt fantastiskt och mitt mammahjärta bultar redan så hårt för dig.❤️

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Jag ser fram emot mycket familjetid och mys hemma. Vi ska till simhallen, har vi sagt, men i övrigt har vi inte så många aktiviteter inplanerade. Känns skönt! Blir kul att inleda helgen med att se Sveriges EM-kvalmatch på TV ikväll.

Njut av din helg!

Lämna en kommentar

Annons
Annons