Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa från vecka 9 2023 ♥

Det är sportlovsveckan här hos oss. Jag och mannen jobbar medan barnen är hos sin farmor halva denna vecka. Det är nu fredag och jag vill summera det bästa från sportlovsveckan 2023.

Veckans bästa från vecka 9 2023

en summering av februari

Veckans vackraste

Wow, vad vi har fått njuta av sol denna vecka. Jag har gått morgonpromenader nästan varje dag under veckan och solen har skinit på mig varje gång. Är så härligt att det ljusnar så pass tidigt på morgnarna som det gör nu. Skrev ett inlägg i veckan om en summering av februari. Där finns det mycket vackert att minnas.

Veckans träning

Jag har tränat på som vanligt med mina styrkepass av olika slag. Idag känner jag dock av en rosslighet och lätt smärta i halsen samt är lite frossig så jag vågar mig inte på träning. Hoppas på att vila, te och vitaminer gör att det infekterade i halsen försvinner snabbt!

Träningstips gravid

På tal om träning, igår skrev jag om träningstips för gravida.

Veckans mysigaste

Barnen var hemma under första halvan av veckan. Det var mysigt att då ta skogspromenader med dem på lunchen. Nu är de som sagt hos sin farmor och går skogspromenader där istället. Är fint att få sakna dem och jag ser fram emot söndag när vi får åka och hämta dem igen.

Veckans mest boostande

Halsen är som sagt rosslig idag och jag undviker träning. Men jag tog mig ändå ut på en lång morgonpromenad och wow, vad boostande det var. Solen sken, fåglarna kvittrade och jag gick ner till vår sjö och njöt av de vackra vidderna.

Veckans godaste

På bloggen är det helt klart de fluffuga frukostfrallorna som jag berättar om lite längre ner i detta inlägg.

Skapa en god inre dialog - Karin Axelsson

Veckans mest inspirerande

Jag tror tyvärr att det är alltför många som går runt och tänker negativa tankar om sig själv. Jag hoppas att detta inlägg kan inspirera er då det handlar om hur man skapar en god inre dialog.

Frukostfrallor recept

Veckans mest lästa inlägg

Det inlägg jag skrev med frukostfrallor recept har lästs av flest av er. Om du har missat det så kika in. Kan utlova riktigt goda och fluffiga frallor till frukost!

Veckans bästa Instagram-inlägg

Det jag skrev om hur jag tränar nu:

Min träning nu mot innan jag blev gravid 🤰💪

🏃‍♀️➡️🚶‍♀️Jag har gått från några löppass i veckan till att inte springa alls. Istället ser jag till att promenera flera gånger varje dag och kommer som minst upp i 12 000 steg om dagen.

😅➡️😃 Istället för tuffa pass med hög puls satsar jag nu på lugnare pass där jag tränar både styrka, rörlighet och puls, men på en lägre nivå. Jag brukar tänka att jag som max ska ta ut mig till 80%. Inte mer än så.

🏋️‍♀️➡️💪 Jag har bytt tung styrketräning till styrketräning med lättare vikter och fler repetitioner.

Visst kan jag sakna ordentliga pulsstoppar och att kunna maxa i styrketräningen. Men jag vet att jag kommer få uppleva det igen.

Det viktiga är ATT jag tränar!

Till dig som har varit gravid: Hur har du gjort med träningen när du har varit gravid❓

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Det ska bli mysigt att ha en ledig helg med maken på tu man hand.

Njut av ditt veckoslut, bästa du!

Lämna en kommentar

Annons
Annons