Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

Mentalt stark

Mentalt stark - Karin Axelsson på Sankt Jörgens Spa

Helgen som var spenderade jag i Göteborg med mina närmaste vänner och jag känner mig nu mentalt stark av detta. Varför ska jag berätta mer om i detta inlägg.

Mentalt stark!

Jag var egentligen inte mentalt svag innan helgen, men jag upplever att upplevelserna under helgen gav mig så mycket att jag definitivt blev mentalt starkare av den. Att få umgås med sina närmaste vänner, som man har känt i över 30 år och som man kan vara sig själv med, är mentalt boostande. I och med att vi fick mycket tid för oss själva hade vi möjligheten att prata ut, prata länge och prata om allt vi behövde. Så värdefullt!

Utöver boosten från vännerna är det annat som har varit värdefullt mentalt denna helg:

  • Vi har njutit av god mat hela helgen, både hemma hos vännen Marie och på spahotellet där vi bodde en natt.
  • Vi har fått sova ut i sköna sängar och njutit av lyxen att inte behöva laga mat, fixa och ha koll på barnens alla aktiviteter.
  • Vi har njutit av sparitual i form av sköna pooler, behandlingar och bastuar.

Ja, du förstår nog varför jag har blivit så boostad denna helg!

Vi tåg tåget från Stockholm till Göteborg vid elva på fredagen. Vi valde ett långsammare tåg för att kunna sitta och jobba hela vägen och lagom till att arbetsdagen var slut var vi framme i Göteborg. Vi tåg spårvagnen ut till där vännen Marie bor och hade en skön kväll där tillsammans. Hon bjöd på skaldjursplatå med goda tillbehör. Som vi njöt av det!

Är man på Västkusten så är ju skaldjur ett måste. Visst hade hon dukat upp fint med påskduk och allt?!


Vi sov ut på lördagen och efter en magisk frukost med allt man kan tänka sig tog vi en promenad ut till havet. Solen sken och vindarna var friska. Trots kylan fick vi en hel del vårkänslor.Efter det åkte vi ut till spahotellet Sankt Jörgens Spa och njöt av en god lax till lunch.


Så var det dag för vår sparitual. Vi fick med oss varsitt kit med olika crémer och scrubs efter det tema vi hade valt. I kitet fanns också en guide för vad vi skulle göra inne i spa’t och i vilken ordning. Vi spenderade några timmar där med sköna behandlingar och i olika bastuar och pooler. Så njutningsfullt!


Så var det kväll och vi klädde upp oss till middag. Vi åt en god trerättersmiddag i restaurangen och hängde sedan i hotellets lobby innan vi rundade av kvällen.

Söndagen inledde vi med en fantastisk frukost i solljus innan det var dags att åka hemåt.


Boostad av allt det goda, fina och härliga tog jag en kort promenad inne i Göteborg innan jag hoppade på tåget hem. Som jag älskar den staden, där jag en gång bodde. Just igår visade den sig från sin bästa sida med strålande solsken och hopp om våren.

Tack helgen för denna mentala boost!

Relaterade inlägg:

Lämna en kommentar

Annons
Annons