Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa från vecka 17 2023 ♥

Mina första dagar som föräldraledig - blommor i vas

Denna vecka 17 2023 är den första veckan av min föräldraledighet och jag jobbar nu bara till 20%. Bebisen har inte kommit ännu trots att dagen för beräknad födsel har passerats. Jag tar det med ro, men längtar såklart till att det ska dra igång. Här kommer det bästa med denna vecka.

Veckans bästa från vecka 17 2023

Mina första dagar som föräldraledig - blommor i vas

Veckans vackraste

Det är ljuvligt vackert ute nu med allt som börjar att grönska och vitsipporna som förgyller skogsbrynen. Jag njuter också av alla de vackra blommor vi har i hemmet. Skrev några rader om vad jag har gjort under mina första dagar som föräldraledig här. Fint att kunna vara hemma mycket nu och njuta av det vackra!

Veckans träning

Jag har tränat på varje dag även denna vecka. Mestadels med hemmaträningspass, men har också fått till ett styrkepass på gymmet.

Denna morgon satsade jag på ett pass rörlighetsstyrka/yoga, vilket var välbehövligt som kontrast till all den styrka jag har kört tidigare i veckan.

Veckans mysigaste

Det är så mysigt och värdefullt att vara hemma när barnen cyklar iväg till skolan och när de kommer hem. Det har varit så till viss del tidigare, men då har det varit för att jag har jobbat hemifrån de dagarna. Men nu när jag inte jobbar när de är hemma blir tiden med dem så mycket mer kvalitetsfylld. Tänk att det ska vara så här i mer än ett år framåt – så underbart!

Veckans mest boostande

Jag har hunnit landa mentalt denna vecka i det som komma skall. Jag värdesätter det mycket och känner mig nu mer än redo för det nya familjelivet.❤️

Filmjölkslimpa recept

Veckans godaste

Jag delade med mig av receptet på denna filmjölkslimpa igår. Kan lova att den är galet god!

Karin Axelsson gravid - Jobba under föräldraledigheten

Veckans mest inspirerande

Den här veckan har jag både skrivit på bloggen, LinkedIn och Instagram om att jobba under föräldraledigheten. Jag har fått in många intressanta kommentarer och inspel på detta, speciellt på LinkedIn. Inspirerande att höra alla Stories! Vad många konstaterar är att det viktiga är att man lyssnar till sig själv och anpassar jobb och föräldraledighet efter förutsättningarna och bebisen. Helt rätt ju!

BF om två dagar - Karin Axelsson gravid vecka 39

Veckans mest lästa inlägg

Det jag skrev i början av veckan om att jag har BF om två dagar har lästs av flest av er. Nu i efterhand vet vi att bebisen inte kom på BF-dagen. Men snart så!

Veckans bästa Instagram-inlägg

Detta som jag skrev dagen innan med samma tema:

Bara 3️⃣ dagar till BF!

Åh, vad det är nära nu. Om tre dagar är hon beräknad och senast om 1 1/2 vecka är hon här.👶❤️

Det är verkligen väntans tider nu, men jag har svårt för att sitta still. Vill fixa, dona, städa, promenera och träna. Och jag gör det både för att jag orkar och för att det är skönt.💪😅

Tvingar mig själv att sätta mig ner mellan varven och vila för att jag ska vara någorlunda utvilad när det drar igång.

Jag har både sprungit marathon och fött barn vaginalt tidigare. Det sägs att de båda ska vara lika jobbiga. Men en förlossning pågår ju oftast så mycket längre så jag skulle säga att det är jobbigare.🏃‍♀️🤰

Du som har fött barn tidigare: Var det det mest ansträngande du har gjort❓

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Det är ju verkligen väntans tider nu och vi behöver vara beredda på att det kan dra igång när som helst. Därför har vi inte planerat så mycket inför helgen. Vi ska njuta av våren och göra det vi känner för. Det ser jag fram emot!

Njut av ditt veckoslut, fina du!

Lämna en kommentar

Annons
Annons