Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Det sköna med att inte vara gravid

Det sköna med att inte vara gravid - Karin Axelsson

Jag har varit gravid för sista gången. Trots att jag har älskat att vara gravid alla de tre gångerna jag har varit det så finns det mycket som är skönt med att inte vara gravid längre. I detta inlägg beskriver jag vad det är jag njuter av att slippa nu som icke-gravid och det sköna med att inte vara gravid.

Det sköna med att inte vara gravid

Det härligaste med att inte vara gravid längre är såklart att vår Tilda har kommit ut och att hon är frisk och mår bra. Jag som under graviditeten undrade så mycket över vem hon var. Nu vet jag och jag kunde inte vara mer tacksam för den dotter vi har fått.

Skönt är också att:

  • jag är mycket lättare i kroppen. Det är ett bra tag kvar tills jag är mitt forna jag igen i kroppen, men känslan i kroppen är så mycket lättare än när jag var gravid.
  • jag kan böja mig samt ligga på både mage och rygg, vilket var omöjligt som gravid. När jag låg på ryggen då höll jag nästan på att svimma. En väldigt obehaglig känsla!
  • jag kan borsta tänderna utan att må illa eller att det kommer blod från tandköttet.
  • jag älskar att äta godis och choklad igen. Och jag får äta hur mycket lakrits som helst!
  • det är gott med tuggummi igen. Hade avsmak för det som gravid och har alltså inte tuggat det på nio månader. Så skönt att kunna dölja en dålig andedräkt nu med ett tuggummi.
  • ett stort glas kallt vatten är det godaste som finns. Det var det inte som gravid och jag hade svårt att få i mig tillräckligt med vatten.
  • jag slipper ha svullna smalben.
  • jag flåsar inte av att promenera uppför en backe eller trappa.
Det sköna med att inte vara gravid - Karin Axelsson

Som sagt, det är ljuvligt att vara gravid på många sätt. Men att få komma tillbaka till sin vanliga kropp och sitt vanliga jag slår den känslan, helt klart.

>>> Om du vill läsa mina gravidrelaterade inlägg hittar du dem här. <<<

Lämna en kommentar

Annons
Annons