Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Fira midsommar 2023

Midsommar

Vet du hur du ska fira midsommar 2023? Vill du få tips på hur du får en härlig, skön och kravlös midsommar? Då ska du läsa detta inlägg där jag tipsar om hur du kan göra årets midsommar till en härligt sådan.

Fira midsommar 2023 – Mina tips

Midsommar är en högtid som ska firas på det sätt man själv vill, tycker jag. Det finns ofta så många förväntningar och måsten när det kommer till en högtid som denna. Många tycker att den ska firas på ett speciellt sätt. Men varför då? Vill man dansa kring midsommarstången, dricka nubbe och sjunga sånger så ska man det. Men om man vill göra något helt annat så är det helt okej också. Det tycker jag i alla fall.

Midsommar i Mariestad

För egen del vill jag gärna att midsommar innehåller dessa saker:

  • Tid och umgänge med familjen.
  • Utomhusaktiviteter för hela slanten, gärna i vacker natur.
  • God mat. Äter gärna det klassiska sillbordet till lunch, men på kvällen är det gott med något grillat istället.
  • Blomplockspromenad och krans i håret.
  • Ett midnattsdopp i sjö.

Vi brukar oftast få till alla dessa saker vid midsommar och i år ser det ut att bli likadant. Att vara hemma på midsommar är mysigt, men de senaste åren har vi åkt med husvagnen någon annanstans och då njuter jag ännu mer. Att få komma bort gör att jag kopplar av mer, vilket är välbehövligt och skönt.

När jag skriver detta är det måndag och det är bara fyra dagar kvar till midsommarafton. Jag hoppas att du känner dig nöjd med den plan du har för din midsommar och att du får göra det du vill. Om du vill få några fler midsommartips av mig kan jag tipsa om dessa länkar:

Falkudden camping - solnedgång midsommar 2021

I år återvänder vi till Falkudden i Dalarna, där vi var under midsommar för två år sedan. Jag minns så väl den underbart vackra solnedgång vi njöt av då och jag hoppas att vi får njuta av en lika vacker solnedgång den här gången. Jag ska sitta på bryggan, nära familjen, och titta ut i det vackra. Jag ska vara här och nu och ta in allt i den stunden. Det ser jag fram emot med min midsommar!

Lämna en kommentar

Annons
Annons