Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa från vecka 22 2023 ♥

Maj - den vackraste månaden i trädgården - syrener

Efter ett uppehåll på några veckor är jag tillbaka med Veckans Bästa. Nu när vardagen är igång igen och vi har kommit in i alla rutiner med bebis känns det roligt att blogga mer frekvent.

Just denna vecka har varit fin på många sätt. Maken har börjat jobba igen och jag har haft min första egna vecka med bebisen. Allt har gått bra och jag tycker mig ha hittat ett bra upplägg för de olika aktiviteter som ska göras varje dag. Här summerar jag denna veckans bästa i form av ett inlägg.

Veckans bästa från vecka 22 2023

Maj - den vackraste månaden i trädgården - Karin Axelsson

Veckans vackraste

Jag skrev igår om att maj kan vara den vackraste månaden på året. Vår trädgård har verkligen levererat denna maj och eftersom vi har varit hemma med bebis under hela månaden har vi verkligen kunnat njuta av den. Klicka in via länken för att se vad jag menar.

Veckans träning

Eftersom jag blev snittad när Tilda föddes får jag ännu inte träna. Jag har tänkt att jag denna sommar ska satsa på enbart promenader och framöver enklare övningar som kroppen klarar av. Att jag kan promenera är jag så tacksam för och nu har jag börjat komma upp i riktigt långa sträckor per dag. Den här veckan ser det ut att kunna bli 15 000 steg i snitt per dag. Så många steg har jag inte gått sedan innan jag blev gravid! Så skönt också att som icke-gravid kunna gå i hyfsat rask takt igen.

Veckans mysigaste

Tilda är såklart veckans mysigaste och kommer vara varje vecka framöver. Men det är också så mysigt att få mer tid med de stora barnen nu när jag är hemma hela tiden.

Veckans mest boostande

Jag skrev detta inlägg om det sköna med att inte vara gravid tidigare i veckan. Hur mycket jag än älskade att vara gravid är det verkligen en boost att känna mig lättare i kroppen och kunna röra mig på ett helt annat sätt.

Veckans godaste

Den här veckan har jag eller vi lagat goda middagar varje dag, tycker jag.

Måndag: Maken lagade en riktigt god fläskfilégryta och serverade den med pasta.

Tisdag: Jag lagade lax i ugn, som jag serverade med en citrondressing, ugnsrostad potatis, en kall sås på creme fraiche, lagrad ost och rödlök samt grönsaker. Var så gott och jag lovar att återkomma med receptet.

Onsdag: Spagetti och köttfärssås

Torsdag: Jag lagade tacorullar i ugn av resterna från köttfärssåsen.

Fredag: Ikväll ska jag göra en pannkakstårta till middag.

Veckans mest inspirerande

Jag lyssnade på Framgångspodden när Christer Olsson nyligen gästade honom. Älskar att lyssna på Christer då han alltid kommer med så kloka ord!

Kall gröt i burk - recept på en äpplegröt

Veckans mest lästa inlägg

Det jag skrev om en bra frukost har flest av er läst denna vecka. Hoppas att min kalla gröt i burk gav inspiration!

Om man tittar på de inlägg som jag har skrivit på bloggen sedan jag lade ut en Veckans Bästa senast så är det två som sticker ut markant. Mina förlossningsberättelser i två delar är de inlägg som flest av er har läst.

Karin - om min förlossningsberättelse med Tilda

I förlossningsberättelsen med Tilda del 1 skriver jag om förloppet inför förlossningen och fram tills att förlossningen fick en total vändning.

min förlossningsberättelse med Tilda - del 2

I förlossningsberättelse del 2 skriver jag om hur förlossningen sedan fortsatte och den första stunden med Tilda.

För mig är det så värdefullt att ha skrivit ner detta och jag hoppas att det kan vara givande för dig som läser också.

Veckans bästa Instagram-inlägg

I samband med Morsdag i söndags skrev jag detta:

Min första morsdag med henne ❤️

Tänk, vilken ynnest det är att få vara mamma till mina tre hjärtan. Kan inte tänka mig något bättre!❤️❤️❤️

Idag har jag fått vara med dem hela dagen och det är den bästa presenten jag kan få.🙏🙏🙏

Att vår minsting också är med nu är verkligen en gåva!💝

Skickar en varm kram till min fina mamma uppe i himlen denna dag. Önskar så att hon kunde vara med oss här nu. 👼🌹🤗

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Det ska först och främst bli underbar att vara med hela familjen och inte bara delar av den. Vi ska iväg på lördagen en del, men på söndag blir det hemmahäng i trädgården hela dagen. Åh, så härligt det ska bli!

Njut av din helg, fina du!

Lämna en kommentar

Annons
Annons