Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa från vecka 23 2023 ♥

Trädgården i början av juni

Det är juni och sommaren är så vacker. Den här veckan händer det mycket skoj och här kommer ett inlägg om det. Häng med!

Veckans bästa från vecka 23 2023

Trädgården i början av juni

Veckans vackraste

Denna tid är ju så vacker. Jag njuter av att ha liljekonvaljer i skogen och i huset och att vi har så vackert i trädgården. Vår spireahäck blommar så fint och snart kommer pionerna. Jag hoppas att också du njuter av allt det vackra i försommaren!

Vandring Skuleberget

Veckans träning

Promenader utgör ju min träning just nu och förra veckan var första veckan som jag kom upp i 15 000 steg i snitt per dag. Så härligt att jag nu orkar gå lika mycket som jag gjorde innan jag blev gravid!

Här har jag skrivit om min stegmålsättning just nu och om hur många steg per dag man egentligen behöver ta.

Veckans mysigaste

Vad härligt och mysigt det var att få en ledig dag med familjen i tisdags när det var Nationaldagen. Vi åkte till Skokloster, åt picnic och kollade in alla happenings där. En varm, mysig och värdefull dag!

Veckans mest boostande

Trots att jag nog sover lite för lite på nätterna så känner jag ingen trötthet. Är så boostad av hormoner just nu antagligen att lite mindre sömn inte bekommer mig. Passar på att njuta av dessa hormoner så länge de varar!

Den här veckan har varit väldigt social, vilket också har varit boostande. Jag har promenerat med en vän, åkt hem till en kollega som också är föräldraledig samt varit på studentmottagning för mitt kusinbarn.

Ugnsbakad lax med rostad potatis och västerbottensås - recept

Veckans godaste

Veckans godaste måste få bli inlägget jag lade upp igår med receptet på ugnsbakad lax med rostad potatis och västerbottensås. Alltså, så gott!

Veckans mest inspirerande

Jag har hittat till ett bra upplägg på dagarna när jag kombinerar jobb med bebis. Hon sover fortfarande mycket och då passar jag på att jobba ett par timmar. Blir så inspirerad av att få jobba och vara en del av bolagets beslut och händelser. Är tacksam för att det fungerar att göra så.

Nationaldagstårta recept

Veckans mest lästa inlägg

Inlägget med min Nationaldagstårta är det flest av er som läst. Det som är härligt med denna pannkakstårta är att den passar för sommarens alla festligheter. Så gör den gärna till någon födelsedag, till ett studentfirande eller om du vill bjuda in till sommarfest. Den fungerar vid alla tillfällen!

Veckans bästa Instagram-inlägg

Jag skrev detta inlägg om maj månad:

Den vackraste månaden🌼🌸🌺

Att det är som vackrast mellan hägg och syren kan jag verkligen hålla med om. Maj är nog den vackraste månaden, enligt mig, och som vår trädgård har levererat denna maj.🙌

Jag har njutit av:
🌷kungsängsliljorna i början av månaden.
🌸 blommade plommon- och körsbärsträd.
🌺 vår ljuvliga purpurapel som fortfarande blommar.
🪴 blommor i krukor och frösådd i växthuset.
🌿att sitta under vårt lummiga silverpäron, också kallad Nordens olivträd.
💜 vår fantastiska syrénberså, som doftar så ljuvligt och är vackrare än någonsin i år.

Tack ljuvliga maj! Nu njuter vi av fina juni istället, eller hur?!☀️

Vilken månad tycker du är vackrast?

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Jag vill njuta av att kunna sova lite längre på morgonen, av att vara ute med familjen och att åka på en och annan badutflykt.

Njut av din helg, du med!

Lämna en kommentar

Annons
Annons