Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa från veckan med bara ett barn ♥

Det är fredag och här kommer Veckans Bästa från veckan med bara ett barn. De två stora barnen har varit hos sin farmor stor del av veckan. Igår hämtade jag hem dem och vi är så glada över att ha dem här igen. Tänk vad jag saknar dem när de är borta!

Nu kör vi med det bästa från just denna vecka.

Veckans Bästa från vecka 30 2023, veckan med bara ett barn

Veckans vackraste

Julikvällar kan verkligen vara vackra. Som den du ser på bilden ovan, tagen i vår trädgård.

Veckans träning

I måndags spenderade jag hela dagen med att putsa nästan alla våra fönster i huset. Förutom det, att ta hand om bebis, laga mat och ta en promenad hann jag inte med något mer den dagen. Men övriga dagar har jag tränat och som jag har tränat. Har haft all tid i världen (känns det som i alla fall) då de stora barnen inte har varit hemma och har därför låtit träningspassen få ta lite mer tid. Älskar´t!

Ett av passen körde jag när bebis var vaken och hon verkade tycka att det var bra underhållning när jag svingade mina kettlebells och böjde mig ner i knäböj och utfall. Som jag skrev på Instagram då finns det verkligen inga ursäkter till att inte träna när man har en bebis hemma.

Veckans mysigaste

Allt bebismys såklart och när jag hämtade hem de stora barnen igår.

Veckans mest boostande

Idag jobbar maken sin sista jobbdag innan han går på semester. Det ska bli så härligt att alla i familjen får vara lediga samtidigt under några veckor framöver. Det boostar mig att vi snart drar iväg på husvagnssemester och att vi kommer ha många fina stunder att njuta av framöver!

Har i veckan varit inne i skogen och plockat blåbär. Det boostar mig att det finns så mycket blåbär i vår skog och att jag kommer kunna plocka massor av dem framöver. Lyckades nämligen få in barnvagnen i skogen och det känns som en bra aktivitet att göra medan hon sover.

Slutligen blev jag väldigt boostad av denna kommentar som jag fick på Instagram för en stund sedan:

Måste bara säga att du ger en sådan äkta och härlig känsla att följa. Lättsam liksom ❤️❤️

Det är precis detta som är anledningen till att jag är aktiv i mina sociala kanaler. Stort tack för de fina orden!

Fika i trädgården

Veckans godaste

Om du vill hitta ett alternativ till blåbärssmulpajen att baka av skogens goda blåbär kan jag tipsa om denna blåbärskaka i långpanna och med smultopp. Jag bakade den förra helgen och lovar att den är god tillsammans med vaniljsås.

Bananpannkaka recept

Annars vill jag slå ett slag för den klassiska bananpannkakan. Delade receptet på den igår och till den smakar det också gott med blåbär.

Veckans mest inspirerande

Jag har skön träningsvärk i nästan hela kroppen efter veckans träningspass. Älskar den känslan och blir inspirerad till mer träning av den. Är också inspirerad av det faktum att jag satte målet att gå en promenad på en mil och klarade det.

Veckans bästa Instagram-inlägg

Den Reel jag lade upp med ett träningspass på stranden har nått ut till flest:

Sommarens bästa!💪😅🌊💦

Fler än jag som älskar att träna sig svettig innan ett dopp i havet eller sjön?

Detta är verkligen sommarens bästa, enligt mig!☀️

Kolla in Reelen här och följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Vi ska njuta av en dag i Vaxholm imorgon och på söndag packar vi för vår husvagnssemester. Hela Sverige verkar få regn varje dag nästa vecka så vi är beredda på lite sämre väder under husvagnssemestern, men förhoppningsvis spricker solen fram mellan varven.

Njut där du är och vad du än gör! Det finns något fint i allt.

Lämna en kommentar

Annons
Annons