Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa från Mitt i sommaren-veckan

Karin Axelsson - Vimmerby camping i Småland

Sommaren går verkligen snabbt och så är det ju när man har roligt. Även barnen tycker att det går lite väl snabbt och vi påminner varandra om att njuta av den fina tid vi har samt att ta vara på dagarna. Tycker att vi lyckas med det bra och även den här veckan har vi upplevt mycket fint och härligt att ta med sig som minnen framåt.

Här kommer veckans bästa från denna vecka mitt i sommaren.

Mitt i sommaren-veckan, vecka 28 2023

Veckans vackraste

Igår satt jag och barnen på en parkbänk och åt take away-lunch. Vi var i Sigtuna och blickade ut över en blå och vacker Mälaren, prydd med näckrosor. Det var en fin stund även om jag behövde stå upp och äta då bebis behövde att jag rörde på mig där hon hängde i babyselet.

Veckans träning

Äntligen har jag kommit igång med ordentlig träning igen! Sedan i fredags förra veckan har jag kört ett gäng pass i form av lättare styrketräning med gummiband, kettlebells och bebis som vikt. Att kunna lyfta igen och få utmana musklerna är magiskt. Och att få göra det med barnen ute i trädgården är som dubbel krydda på moset!

Veckans mysigaste

Många stunder har varit mysiga denna veckan. Maken jobbar fortfarande på dagarna och jag hänger därför fortsatt mycket med barnen själv. Älskar våra små utflykter och pratstunder över måltiderna och när vi hänger runt i trädgården. Visst blir det en del bråk mellan de stora barnen, men de leker också stundvis bra ihop. Och igår när vi var i Sigtuna och de gick hand i hand en stund smälte mitt hjärta.

Veckans mest boostande

Såklart att jag har börjat träna igen. Idag väntar ännu ett trädgårdspass och det lät som att sonen ville vara med. Ser fram emot att köra på med övningar som jag inte har kunnat göra på länge!

Veckans roligaste

I onsdags fick vi besök av min kollega och hennes fyra barn. Så roligt att ses igen och att se hur våra barn lekte tillsammans. Det var fullt ös med totals sju barn här hemma, varav tre av dem är under ett år!

Vimmerby camping i Småland

Veckans semestertips

Jag skrev ett inlägg i veckan om campingen i Vimmerby. Den kan jag verkligen tipsa om för dig med familj, som vill uppleva en naturnära camping i Småland.

Amerikanska pannkakor - recept

Veckans godaste

Det måste ju bli inlägget jag skrev med receptet på amerikanska pannkakor. Häromkvällen åt vi svenska pannkakor, men dessa amerikanska är riktigt goda också. Kolla in receptet via länken och få inspiration på vad du kan äta till dem.

Hälsosam frukost - Mangochiapudding

Gott och somrigt är också detta inlägg med tips på hälsosamma frukostar. Visst vattnas det lite i munnen när du läser det?!

Veckans mest inspirerande

Jag har bestämt mig för att lyssna på alla sommarpratare i P1 i år. Tidigare år har jag bara valt att lyssna på dem vars namn jag känner igen och som jag tycker verkar intressanta. Men i år vill jag ge alla en chans. Hittills har alla de jag har lyssnat på varit intressanta även om jag inte har trott det innan. Så detta känns som ett bra koncept!

Stand Up Paddling - SUP i Norge - mina bästa tips

Veckans mest lästa inlägg

Det är flest av er som har läst inlägget om min Bucketlist för denna sommar. Har du skrivit en Bucketlist?

Veckans bästa Instagram-inlägg

Det jag skrev om att jag kan träna igen:

Lyckan i att kunna träna igen!💪😅

Wow, vilken lycka det är! Idag körde jag och barnen ett trädgårdspass ihop. Vi hade bebis och kettlebells till vikt.

Älskar att träna ute, med dem och att jag orkar så mycket mer nu! 😍

Visst har jag världens mysigaste vikt?❤️

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Planen var att vi skulle ta en tur med husvagnen denna helg och sova borta två nätter. Vädret ser dock inte så bra ut dit vi tänkte åka så vi väljer att stanna hemma istället. Vi kommer dock att vara borta över dagen hela lördagen och planen är att vi åker till Parken Zoo i Eskilstuna. Dessutom ska vi sova i husvagnen ändå, fast hemma på tomten. Så det blir nästan som en husvagnshelg ändå!

Njut av slutet på denna vecka mitt i sommaren, du med!

Lämna en kommentar

Annons
Annons