Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa från första veckan efter semestern ♥

Det är fredag denna första vecka efter semester och sommarlov. Som jag skrev i inlägget om Back to School gillar jag att vara tillbaka i rutinerna igen. Det är skönt, tryggt och fint. Här kommer det bästa från den här veckan.

Veckans Bästa från vecka 34 2023, första veckan efter semestern

Trädgården i juli

Veckans vackraste

Jag skrev ett inlägg om trädgården i juli, vilket helt klart är det vackraste inlägget den här veckan. Jag njuter av trädgården nu i augusti också och ser fram emot att få fixa och hänga i den en del i helgen.

Veckans träning

Jag har sagt det förr, men säger det igen: Som jag älskar att kunna träna hemma och ändå få till bra och varierad träning. Just nu sitter jag här med skönt mör kropp, som kommer från de träningspass jag har kört här hemma. Såhär har veckans träning sett ut:

Måndag: Träning med gummiband för överkroppen

Tisdag: Träning egen kroppsvikt för rygg, ben och rumpa

Onsdag: Träning med kettlebells, främst för överkroppen + promenad i Convinistafetten

Torsdag: Pulsövningar i trädgården

Fredag: Tabataträning för hela kroppen


Veckans mysigaste

På barnens sista sommarlovsdag i måndags åkte vi in till stan tillsammmans. Jag behövde göra en grej på kontoret och vi passade därför på att göra denna utflykt samt äta lunch inne i stan. De två stora höll sams riktigt bra denna dag och det var mysigt att promenera i stan denna soliga dag. Sushi och Poké Bowl vid vattnet var också soft!

Träning med bebis - hur och varför

Annars är ju inlägget om träning med bebis helt klart mysigt. Denna vecka har hon varit med och kollat in när jag tränar några gånger, men hon har inte agerat vikt som i passet på bilden. Kanske kör ett sådant pass nästa vecka om hon vill!

Veckans mest boostande

Jag putsade nästan alla våra fönster tidigare i somras, men i veckan fick jag till att putsa även de sista. Jag låter väl som en hemmafru nu, men vilken skön känsla det är att ha alla fönster i huset fina och rena!

Att jag fick till lite blåbärsplockning i veckan var också boostande och härligt. Har som plan att även plocka idag, om bebis tycker att det är okej att ligga i vagnen under tiden, vill säga.

Veckans godaste

Jag var galet sugen på Spagetti Carbonara igår till middag så jag lagade det. Fantastiskt gott och du hittar mitt recept på det via länken.

Veckans mest inspirerande

Så härligt det var att träffa kollegorna i onsdags kväll när Convinistafetten gick av stapeln. Jag höll i uppvärmingen innan alla sprang iväg. Själv gick jag promenadgruppen tillsammans med några andra. Så kul och inspirerande det är att motionera ihop!

Läs mer om Convinistafetten här.

Veckans bästa Instagram-inlägg

Jag tycker att det går trögt på Instagram just nu, men detta fick ändå bäst engagemang:

Convinistafetten❗️🏃‍♀️

Har du sprungit Convinistafetten någon gång med kollegorna på jobbet?

Om inte kan jag varmt rekommendera det!

Igår kväll sprang vi med ett antal lag och det var så kul! Nåväl, kollegorna sprang. Jag valde att delta i promenadgruppen då jag hade bebisen med mig och ännu inte är redo för tävlingslöpning. Men oavsett var det kul.

Denna stafett ger:
😄 Glädje och kämparanda
👯‍♀️ Bra teambuilding
🏃‍♀️ Inspiration till att springa oftare
⛺️ En trevlig kväll med picnic i tält

Solen sken och alla kämpade. Helt underbart!🌤️

5 km per person och stafetten sker med 5 personer per lag. Blir du sugen på att springa denna stafett?


Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Dottern ska springa Tough Viking imorgon. Ska bli kul att heja på henne där! Sedan ska vi vidare på middag hos min syster, som fyller år, vilket också ska bli trevligt.

Söndagen ser jag fram emot att spendera i trädgården med familjen.

Njut av ditt veckoslut och gör det bästa av det!

Lämna en kommentar

Annons
Annons