Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa från en fin sensommarvecka ♥

Idag är det den första september och hösten är officiellt här. Vi har fått njuta av vackert sensommarväder denna vecka och det har stundtals varit riktigt varmt i solen. Nu regnar det och det känns att hösten är på gång. Jag njuter av att välkomna denna årstid och hoppas på att det kommer bli en fin höst.

Nu är det dags för veckans bästa där jag summerar det bästa från denna fina sensommarvecka.

Veckans Bästa från vecka 35 2023, en fin sensommarvecka

Se misstag som lärdomar - Karin Axelsson vid kaprifol

Veckans vackraste

Augusti är en sådan vacker månad i trädgården. Vi har under månaden som gått njutit av både ljuvligt doftande kaprifol, ståtliga solrosor och färgglada luktärtor. Vet att vi kommer ha kvar detta även under större delen av september. Det blir fint!

Veckans träning

Jag har haft ännu en bra träningsvecka. Mestadels har det blivit styrke- och konditionsträning hemma, men imorse åkte jag till gymmet för första gången och körde ett styrkepass där. Jag hade bebis med mig och hon tittade nyfiket på medan jag tränade. Vilken underbar känsla det var att gå runt där bland maskinerna och redskapen. Är så glad att vara tillbaka på gymmet!

Träningsupplägg styrka och kondition

Ett av de hemmapass jag har kört denna vecka är detta med ett träningsupplägg av både styrka och kondition. Älskar sådana pass!

4 månader efter förlossning

Veckans mysigaste

Vi hade en mysig fotosession tidigare i veckan, bebis och jag. Till några av bilderna skrev jag om hur min kropp mår nu fyra månader efter förlossning.

Kontrasterna skapar balansen - Karin Axelsson

Veckans mest boostande

Det är kontrasterna som skapar balansen. Så ser jag verkligen på det och jag är glad över att ha hittat till en bra balans av kontraster i mitt liv. Det är boostande för mig. Läs gärna mitt inlägg om det så hoppas jag att du har hittat din optimala livsbalans.

Veckans godaste

Jag gjorde en riktigt god vegetarisk Bowl på bland annat matvete, sötpotatis, kikärtor och fetaost igår. Lovar att dela med mig av receptet inom kort för detta vill du inte missa.

Veckans godaste är såklart också inlägget längre ner som är veckans mest lästa inlägg.

Veckans mest inspirerande

Var hemma hos en kollega i veckan och hade ledningsgruppsmöte. Så inspirerande att träffa kollegorna på en annan plats än på kontoret. Det blev bra snack om strategi och fokus framåt på jobbet.

Min version av Glassvillan glass

Veckans mest lästa inlägg

Den glass som jag har komponerat ihop med inspiration från Glassvillan är galet god. Det riktigt vattnas i munnen på mig när jag tänker på den. Salt möter sött i en kombination av saltlakrits och salt kola – mums! Kolla in min version av Glassvillans glass här.

Veckans bästa Instagram-inlägg

Bäst räckvidd fick detta inlägg om det här med livets kontraster:

Lazy Sunday!😴

Lördagen gick i ett med aktiviter och happinenings hela dagen. Därför så skönt att låta denna söndag vara en lat och skön hemmadag. Fix i växthuset och några promenader har varit det mest ansträngande jag har gjort.👩‍🌾🚶‍♀️👌

Jag älskar det: Livets kontraster, som blir en bra balans. Tror så starkt på att vi alla mår som bäst när vi hittar vår egen balans.🙏❤️

Själv får jag min balans såhär:
🏋️‍♀️😴Träning och vila
🏙️🏡Pulsen inne i stan och lugnet hemma på landet
🎧🌲Skön musik eller podd och tystnaden i skogen
🥗🍧Hälsotallrik och glass
😅🧘‍♀️Svettiga tabatapass och yoga
🍾😌Fest och lugn kväll i soffan
👗👩‍🌾Jobb i kontorsoutfit och fix hemma i trädgårdskläder

Jag behöver alla delar, men olika mycket.

Det bästa vi kan göra är att lyssna inåt och ge oss tillräckligt mycket av alla delar för att uppnå den perfekta balansen.

Har du hittat din balans?

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Idag ska jag och dottern baka en hel del. För imorgon ska hon ha födelsedagskalas för sina vänner. Vi hoppas att regnet håller sig borta så att vi kan vara ute i trädgården. I övrigt vill jag gärna hinna med en del trädgårdsarbete och blåbärsplockning i skogen.

Njut av din helg, fina du!

Lämna en kommentar

Annons
Annons