Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans Bästa från födelsedagsveckan ♥

I onsdags fyllde jag år och jag njuter av denna födelsedagsvecka. Gillar att kalla veckan för det eftersom det då blir att man firar födelsedagen en hel vecka istället för bara en dag. Här kommer nu det bästa från födelsedagsveckan 2023!

Veckans Bästa från vecka 39 2023, födelsedagsveckan!

Födelsedagsblommor

Veckans vackraste

Jag njuter så av de fina födelsedagsblommorna på bordet, som kommer från min pappa.

Veckans träning

Jag har lyckats med ännu en vecka av bra träning och mycket motion i form av promenader och grävning i trädgården. Kroppen är ganska mör just nu och jag ser fram emot att ta det lugnare under helgen. Det är välbehövligt.

Tio hälsofördelar med löpning

Är också glad över att ha börjat få in löpningen i min träning. Efter mitt löppass i lördags var jag euforisk och skrev därför detta inlägg strax efter: Tio hälsofördelar med löpning.

Veckans mysigaste

Veckans mysigaste dag var helt klart i onsdags när jag fyllde år. Den började på det allra mysigaste sätt med en promenad till sjön med bebis i bärsjal. På kvällen blev jag ordentligt firad av familjen och åt en god middag ihop. Som de skämde bort mig med kramar, presenter och teckningar!

Här kan du läsa det inlägg jag skrev den dagen, om 44 år på denna jord.

Veckans mest boostande

Förutom min födelsedag, som boostade mig så, kommer det garanterat bli i helgen när jag ska åka till Göteborg för tjejhelg. Ska bli så härligt att umgås och få massor av kvalitetstid med mina bästa vänner!

Plockmat middag

Veckans godaste

Här vill jag tipsa om den goda plockmatsmiddag som vi åt på min födelsedag. Älskar sådan mat!

Veckans mest inspirerande

Inte för att själva undersökningen i sig om att bara 3% av Sveriges barn och unga är hälsosamma är inspirerande. Men den har lett till inspirerande diskussioner och frågor här hemma. Speciellt vår äldsta son är nu väldigt engagerad i vad han äter och hur mycket han rör på sig. Jag hoppas verkligen att fler föräldrar pratar om detta med sina barn. För hälsan är ju så viktig!

Veckans mest lästa inlägg

Inlägget om plockmat till middag är det som flest av er har läst.

Veckans bästa Instagram-inlägg

Det jag skrev på min födelsedag har flest reagerat på:

Så tacksam för mina 44 år här på jorden!🙏🌍

Jag brukar säga detta på min födelsedag, att jag är tacksam för att få finnas och att bästa åldern är nu.

Men jag har tidigare inte riktigt menat det. För jag har saknat och längtat efter något.💔

Nu när jag har det känner jag lycka på riktigt. Och jag tycker att 4️⃣4️⃣ år är den på riktigt bästa åldern just nu!🎉🥳

Imorse gjorde jag som jag brukar på min födelsedagsmorgon. Jag kombinerade frisk luft med motion och promenerade till vår fina sjö.🌲🌊 Med bebis i bärsjalen blickade jag ut över sjön och njöt av dessa lyckokänslor.❤️🙏

Bild 1️⃣: Från min 40-årsdag för fyra år sedan på samma plats som jag var på imorse.

Bild 2️⃣ och 3️⃣: Från imorse vid sjön.

Tack för att jag får vara med och njuta av det fantastiska livet!! 🙏🎉🎈

Följ mig på Instagram: @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Den här helgen ser jag fram emot att få ha det skönt med mina vänner.

Njut av din helg, fina du!

Lämna en kommentar

Annons
Annons